Evelona87 2 Napisano Grudzień 5, 2020 Pisałam już tu wcześniej. Słuchajcie był spokój mój mąż nie kontaktował się dość długo ze swoją koleżanka, z miesiąc na pewno. Kto nie wtajemniczony to wyjaśnię- mój mąż jest fetyszysta, lubi lateks, folie i damskie ...enki. Odnowil kontakt z koleżanka ze studiów i zaczął się jej zwierzac ze swojego życia i fetyszy. Czytałam te rozmowy bez jego wiedzy. Zrobiłam awanturę w końcu był spokój. Co prawda w tych rozmowach nie było jawnych propozycji sexu ale np pisał jej że ma ladna skorzana ...enkę i fajne legginsy. Wróciłam właśnie z dyżuru ze szpitala i coś mnie tknelo, kapal się to wzięłam tel. Dziewczyny, o 6 rano dziś napisał czemu nie śpi. Napisała że nie da rady bo ma głupie myśli. On zaczął drążyć temat. Napisała że jej były nie zdążył w porę wyjąć itp. Czyli bardzo osobiste tematy. Zaczął jej się zwierzac że źle się czuje bo fantazjuje o folii itp. Wysłała mu zdjęcie worka na śmieci. Powiedział że jutro się odezwie i dokończa rozmowę bo ma pracę (ściema, ja miałam wrócić z pracy). Mam metlik w głowie i wrażenie że on jest zauroczony tą kobieta. Czasem mam myśli aby odejść. Ciężko jest żyć u boku fetyszysty, ale serce nie wybiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 5, 2020 Twój mąż lubi jak jest podduszany folią? Oto chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 5, 2020 10 minut temu, Evelona87 napisał: Wysłała mu zdjęcie worka na śmieci. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 121 Napisano Grudzień 5, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: ? Może ma fetysz segregacji śmieci w odpowiednich workach foliowych. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 5, 2020 3 minuty temu, Danger napisał: Może ma fetysz segregacji śmieci w odpowiednich workach foliowych. Ciekawe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evelona87 2 Napisano Grudzień 5, 2020 On ma dziwny fetysz...właśnie dotyczy folii. Tak, lubi być podduszany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małasuka94 64 Napisano Grudzień 5, 2020 Kup mu te najmniejsze foliówki, niech zakłada na ptaszka zamiast gumek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 5, 2020 1 godzinę temu, Evelona87 napisał: Ciężko jest żyć u boku fetyszysty, ale serce nie wybiera. Fakt ciężko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evelona87 2 Napisano Grudzień 5, 2020 Wg was powinnam do niej napisać żeby odczepila się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 5, 2020 8 minut temu, Evelona87 napisał: Wg was powinnam do niej napisać żeby odczepila się? A co to zmieni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Grudzień 5, 2020 19 minut temu, Evelona87 napisał: Wg was powinnam do niej napisać żeby odczepila się? Może trójkąt byłby dobrym sposobem urozmaicenia waszego życia seksualnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 5, 2020 (edytowany) 3 godziny temu, Evelona87 napisał: Czasem mam myśli aby odejść. Ciężko jest żyć u boku fetyszysty, ale serce nie wybiera. Fetyszysta to fetyszysta, pies na baby to pies na baby. Co ma piernik do wiatraka? Z koleżanką o fetyszach? Poślij w diabły. Edytowano Grudzień 5, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 5, 2020 4 godziny temu, Evelona87 napisał: Wg was powinnam do niej napisać żeby odczepila się? Nic nie pisz. Z nim porozmawiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach