Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mario68

Gdzie kupie normalne spodnie ?

Polecane posty

Cześć,  czy ktoś może mi polecić jakiś sklep ze spodniami w "normalnym" rozmiarze? Niestety w zadne sieciówkowe spodnie się już nie mieszczę, chyba celowo zaniżają rozmiary. 

Poszukuje jakichś zwykłych jeansów w które się zmieszczę, obecnie mam w pasie 120 cm. 

Proponuję żebyś przejrzała ofertę sklepu crossjeans.pl. Mają wiele rozmiarów. Na stronie jest również informacja, o możliwości kontaktu w przypadku nie znalezienia odpowiedniego rozmiaru.

Dnia 5.12.2020 o 10:43, Mario68 napisał:

Cześć,  czy ktoś może mi polecić jakiś sklep ze spodniami w "normalnym" rozmiarze?

Przecież szukasz w nienormalnym. Z tego co pamiętam w Lidl miewają takie pantalony. Leżą i nikt nie kupuje. Sam często na nie wpadłałem zawiedziony. I w C&A chyba też jest taki dział? 🤔

Polecam poszperać w Cross Jeansie, sama mam problem jeśli chodzi o dobór w pasie, a tam zawsze coś znajduję i to nie za kosmiczną cenę, w dodatku też z dobrego materiału nie tandety.

Bardzo fajne są też spodnie na texasclub.pl Ja ostatnio kupiłam jeansowe spodnie Judy z Cross Jeansu tam. Dobrze leżą na ciele.