Martunia1994 8 Napisano Grudzień 6, 2020 No niech sobie bierze bd miał 2 dla niego i dla jego nowej może poleci na 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodki listopad 73 Napisano Grudzień 6, 2020 Powiem ci Martunia, że trochę wtopiłaś. Przyjęłaś prezent za prawie 4 tysiące? Czy mówiłaś coś o honorze i o tym, że nie bierzesz od rodziców? Wiem, twoja naiwność. Za naiwność się płaci - 300 zł miesięcznie albo oddaje "prezent" kupującemu. Mega prezent - umowa kredytowa z ratami 300 zł Na twoim miejscu bym mu ten prezent oddała od razu, żeby sam spłacał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martunia1994 8 Napisano Grudzień 6, 2020 No tak oddam i tyle nie wiedziałam ze takie raty w sumie czego się spodziewałam ze bd mniejsze jednak Apple No niestety zapłacił 3 abonamenty No to wydał na mnie te 9 stówek teraz płace ja i gdzie tam koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Grudzień 6, 2020 Kopnij go w tyłek, jeśli jet tak zatwardziałym leniem to raczej się nie zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martunia1994 8 Napisano Grudzień 6, 2020 Nosz kurczę faktycznie osiągniecie życiowe pogratulować tylko i zazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martunia1994 8 Napisano Grudzień 6, 2020 Audi No prezencik od starszych iphon No na kredycik a seksu to już od dzisiaj nie ma ale napewno sobie poradzi na głodzie chodzić nie bd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martunia1994 8 Napisano Grudzień 6, 2020 Od braku seksu chyba się nie umiera ? Chyba ze o czym nie wiem albo moja wiedza jest zbyt skrojona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boy91 3 Napisano Grudzień 6, 2020 3 minuty temu, Martunia1994 napisał: Audi No prezencik od starszych iphon No na kredycik a seksu to już od dzisiaj nie ma ale napewno sobie poradzi na głodzie chodzić nie bd Będzie Będzie prędzej Ty nie będziesz Żadna nie będzie chciała takiego lasera Renia mu zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martunia1994 8 Napisano Grudzień 6, 2020 No tak za darmo jak najbardziej bo jak się popsuje albo skasuje to nie boli bo przeciez się na to złotóweczki nie wyłożyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 6, 2020 Leżak mnie przeraża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 6, 2020 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Nie, dlaczego? Jak wydasz cały hajs na modne logo to na całe skarpety już nie będzie i trzeba będzie na żebry do starych uderzyć, a kto odmówi synkowi w biedzie jak na skarpety nie ma? Leżak używa każda pare tylko raz i wyrzuca bo jest minimalist. Nie nadążasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodki listopad 73 Napisano Grudzień 6, 2020 Martunia1994 daj znać jak się rozwinie sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Grudzień 6, 2020 6 godzin temu, anonimkanimka20 napisał: Nie ogarnie się. 28 lat, zdrowy (?) i pracy nie moze znalezc? A umie cos? Ma jakies wyksztalcenie? Dziw, ze taki leniuch zwiazal sie z kobieta z dzieckiem. Dziwne? Pewnie tylko ona go chciała, a raczej jeszcze go chce. Każda która go poznała i zobaczyła jaki jest zaraz go kopnęła w cztery litery. A ona boi się samotności, nie obraź się autorko, ale zalatuje desperacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach