Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnotherDimension

Pedo sadyzm w Warszawie

Polecane posty

Witam! Piszę tu, gdyż już naprawdę nie wiem gdzie się zwrócić ; O Otóż dowiedziałem się, że pewna sadystka dziecięca urządza imprezę, na której będzie torturować roczną dziewczynkę, wraz z jej matką i ok. 10 innymi sadystkami... Sprawa mnie wyjątkowo bulwersuje, gdyż ta osoba czuje się bezkarna i na wszelkie moje nagany i upomnienia o moralności reaguje wyjątkową agresją... Słyszałem od niej, że od dawna krzywdzi dzieci i wprowadza również w to swoją matkę i siostrę. Ta dziewczyna ma 19 lat, prawdopodobnie mieszka w Warszawie i tam to się ma odbywać (w urodziny dziewczynki). Nie mam żadnych jej danych oprócz nicku "CałowałamRajstopy" z Interii.pl (czat) pokój Sex-Les - czy jest ktoś w stanie ją unieszkodliwić lub chociaż zawiadomić policję o całej sprawie ? Zebrać potrzebne dowody ? Ja jestem z innego pokolenia i takie zachowanie budzi mój zdecydowany sprzeciw! Serio - proszę o pomoc! Udało mi się ją dorwać jeszcze raz i dowiedziałem się, że planuje zabić dziecko, według niej to "całe piękno sadyzmu". Nie chciałbym dowiedzieć się o całej sprawie z radia lub wiadomości - gdy już będzie za późno! Oto data pierwszej rozmowy z nią (Asia) Saturday, November 28, 2020, 11:20:35 AM. Naprawdę przykro mi, że ogłaszam to dopiero teraz, ale wydawało mi się, że sam to ogarnę :(

Ja też mam nadzieję, że to tylko jej fantazja... Ale jak mogę ryzykować ? Na wszelki wypadek podam ją na policję, oni są od tego ; O (nie autorko - jestem facetem)