Electra 1973 Napisano Grudzień 7, 2020 Od raportu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 7, 2020 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Jakbyś miała psa , to mogłabyś powiedzieć że ci zjadł To prawda Zawsze zwalam na dzieci Kawa 0.7l i walczę, poniedziałkowy leń w dupce🥺 Miłego Dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 7, 2020 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: To niech dzieci zrobią, naucz je , co będą się nudzić... :) Miłego. Na dzieci zwalam, że recepta uszkodzona albo dokument jak krowie z gardła, podła matka Nie mam dzieci- w pracy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 7, 2020 5 minut temu, Kulfon napisał: Sama mam swoje raporty do zrobienia i cudze do przeanalizowania Kto wymyślił poniedziałki i jeszcze deadline- urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 7, 2020 14 minut temu, Kulfon napisał: No ale przynajmniej bedzie urlop Cza zasłużyć najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 7, 2020 35 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Kiedyś pracowałam na biurze budowy, nie chcięj wiedzieć jak wyglądały dokumenty... Cieszyłam się jak były w miarę całe, suche i w większości czytelne ,:D Ale śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach