ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 Chce ja znowu poprosić o spotkanie i wyznać co czuje Wiem ze ona to odwzajemnia, tak czuje Co myślicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Grudzień 9, 2020 Jesteś chorobliwie zakochany, a to nie jest dobre uczucie. Ogarnij się gościu, bo tutaj na forum każdego już prawie zmęczyłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malutka Mi Napisano Grudzień 9, 2020 4 minuty temu, ImTheOne napisał: Chce ja znowu poprosić o spotkanie i wyznać co czuje Wiem ze ona to odwzajemnia, tak czuje Co myślicie Ja myślę, że powinieneś dać jej spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 2 minuty temu, Malutka Mi napisał: Ja myślę, że powinieneś dać jej spokój Ja myślę ze nie bo jest smutna i jeszcze w piatek znowu stworzyla okazje bym zagadal a spanikowalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 I tak to zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliaa 9 Napisano Grudzień 9, 2020 6 minut temu, ImTheOne napisał: Co myślicie Myślimy, że opadły nam ręce, nogi i wszystko po kolei.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 Ona biegla za mna jeszcze niedawno chciala mi coś powiedziec i nie dałem szansy poszedłem sobie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 7 minut temu, Malutka Mi napisał: Ja myślę, że powinieneś dać jej spokój Ja myślę że ona oczekiwała ze bede walczyl, kobieta jest w rozpaczy wystarczy spojrzeć, nie wie co robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Grudzień 9, 2020 5 minut temu, ImTheOne napisał: Ona biegla za mna jeszcze niedawno chciala mi coś powiedziec i nie dałem szansy poszedłem sobie. To był tylko sen,nie jawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 4 minuty temu, Esox napisał: To był tylko sen,nie jawa. Jawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 Dobra bujajcie sie, mam zamiar to zrobić powiem ze mi zalezy na niej jak na niczym innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Grudzień 9, 2020 2 minuty temu, ImTheOne napisał: Dobra bujajcie sie, mam zamiar to zrobić powiem ze mi zalezy na niej jak na niczym innym Lepiej sobie odpuść. Wezmą Ciebie za jakiegoś świra albo co gorsza za nieobliczalnego stalkera. No i srogie lanie możesz dostać od jej męża gdy ją wystraszysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 3 minuty temu, Esox napisał: Lepiej sobie odpuść. Wezmą Ciebie za jakiegoś świra albo co gorsza za nieobliczalnego stalkera. No i srogie lanie możesz dostać od jej męża gdy ją wystraszysz. Jestem pewien ze to odwzajemnia, gdyby tak nie bylo to bym dawno dal sobie spokój. Ma wolną wole i sama gadala niedawno o rozwodzie to co to za miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 Zaryzykuje nikomu nie powie bo mnie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 9, 2020 Będę walczyl do ostatniej kropli krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
easy 1 Napisano Grudzień 9, 2020 Fajnie wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Grudzień 9, 2020 1 godzinę temu, ImTheOne napisał: Będę walczyl do ostatniej kropli krwi Mam nadzieję że to przenośnia. Tylko nikomu nie zrób krzywdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach