Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adoen

Dziewczyny, czy lubicie prawiczków?

Polecane posty

Załóżmy że jesteś z nowym chłopakiem, którego kochasz, macie gdzieś 21-23 lata. Ty już miałaś partnerów seksualnych przed nim, załóżmy dwóch. Jeśli przymierzacie się z nowym chłopakiem do pójścia do łóżka, to fakt że jest on prawiczkiem to dla was jakiś dodatkowy atut atrakcyjności, czy wręcz przeciwnie, a może całkowicie jest to obojętne.

23 godziny temu, Adoen napisał:

prawiczkiem

Miałam prawiczka. Bez znaczenia.

6 minut temu, Prawiczek44 napisał:

Pewnie szybko kończył czy nie 😊

Nie będę z Tobą rozmawiać na takie tematy. Chciałam odnieść się do sedna- braku inicjacji i znaczenia dla dziewczyny.

1 godzinę temu, PrawiczekPzn napisał:

Są faceci co lubią dziewice Przed i dziewice Po.
Mimo, że prawiczkami nie są.

To wydaje się, że kobiety też jakieś są co lubią prawiczka Przed i prawiczka Po.
(No i także, to często kobiety, które niekoniecznie są dziewicami
oraz dziewce, które nie chcą iść na całość, ani czasem nie mają ochoty,
bo to dla nich coś jak orientacja).

Jednak z pewnością będzie inny % jeśli chodzi o miłośników dziewic i inny % miłośniczek prawiczków.

Ale kobietą nie jestem.

a ja jestem 45 letnim prawiczkiem w realu niestety 

5 godzin temu, Maryla31 napisał:

Mężczyzna z niewielkim lub zerowym doświadczeniem w łóżku jest dla bardziej doświadczonej kobiety miłym doświadczeniem. Można poczuć się pewniej , coś z charakteru starszej siostry, nauczycielki. To że może on nie sprostać wyzwaniu podczas pierwszego zbliżenia niczego złego nie spowoduje w jej relacji do niego jeśli jest mądra. Wręcz przeciwnie, pozwoli mu pokonać ten próg zbytniej szybkości dochodzenia do celu, co i u doświadczonych bardziej panów nie zawsze jest pod ich kontrolą.

To prawda - wszystko poza tym zależy od tego jaką relację chcemy budować. Z mojego doświadczenia wynika, że najważniejsze jest libido a nie doświadczenia. Słabe libido nawet przy dużym doświadczeniu będzie skutkować tym, że zainteresowanie partnera seksem będzie nikłe. Małe doświadczenie ale duże libido spowoduje, że partner, jeśli wytworzy z partnerką dobrą relację i będzie miał motywacje aby nauczyć się sztuki miłosnej będzie dobrym kochankiem

Dnia 9.12.2020 o 23:10, Adoen napisał:

Załóżmy że jesteś z nowym chłopakiem, którego kochasz, macie gdzieś 21-23 lata. Ty już miałaś partnerów seksualnych przed nim, załóżmy dwóch. Jeśli przymierzacie się z nowym chłopakiem do pójścia do łóżka, to fakt że jest on prawiczkiem to dla was jakiś dodatkowy atut atrakcyjności, czy wręcz przeciwnie, a może całkowicie jest to obojętne.

Jesli tak jak mówisz byłabym doswiadczona to ok

Moj 1 sex w wieku 23 lat z kobietą 22 lata doświadczoną już niezapomniane przeżycie bardzo podniecal ja fakt rozprawiczenia mnie.