Loloo 0 Napisano Grudzień 13, 2020 Jest taka piękna i wgle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabrysia.szafraniec 5 Napisano Grudzień 14, 2020 Mój brat mówi tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabrysia.szafraniec 5 Napisano Grudzień 17, 2020 Dnia 15.12.2020 o 09:32, Kotarbaa napisał: Brat ma rację. Myślisz że przeciętna szara mysz byłaby tam gdzie w tej chwili znajduje Julia? Świat leży u jej stóp. Nie często przychodzą na światu ludzie których otacza, tak silna aura, jeśli wiesz co to oznacza. Czasami są ludzie którzy mają w sobie niespotykaną siłę, magię, potrafią oczarować swoją osobą i ona ma właśnie to coś. I właśnie ci ludzie osiągają sukcesy w życiu, często są aktorami, piosenkarzami, nie rzadko robią też karierę w innej branzy... 🥰 A masz już jej ołtarzyk w domu nie wątpię, że jest z niej spoko babka, realizuje się, osiąga sukcesy, ale czasami właśnie jak czytam takie wiadomości, że ona to w ogóle jest najwybitniejszą jednostką na świecie to mam takie serioo? No i niestety, ale świat nie leży u jej stóp. Jest dobra, a nawet pewnie bardzo dobra w tym co robi, ale znam wiele "szarych myszek", które mi znacznie bardziej na co dzień imponują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Grudzień 17, 2020 Przeciętna. De gustibus non est disputandum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nobleza 2 Napisano Grudzień 17, 2020 Ideał dla faceta z syndromem madonny-ladacznicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach