NieznajomyOn 627 Napisano Grudzień 13, 2020 (edytowany) Dlaczego kobiety niszczą faceta, który się o nie stara, będąc już kiedyś z nimi w bliskiej relacji ? Bez stresu itd.. nie wyszło raz, ale macie kontakt i tyle Edytowano Grudzień 13, 2020 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 13, 2020 Pytaj te, które niszczą. Skąd faceci mają wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Grudzień 13, 2020 6 minut temu, Nemetiisto napisał: Pytaj te, które niszczą. Skąd faceci mają wiedzieć? Pytam, bo serio zgłupiałem, więc może ktoś z Was mi powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Grudzień 14, 2020 14 godzin temu, NieznajomyOn napisał: Pytam, bo serio zgłupiałem, więc może ktoś z Was mi powie. Ale co ma ci powiedzieć? Na podstawie jednej sytuacji oceniasz wszystkie kobiety i chcesz żeby odpowiedziały na pytanie w którym nawet nie wiedzą o co chodzi? Zapytaj tej konkretnej albo zmień otoczenie, bo to normalne nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Darking Napisano Grudzień 14, 2020 15 godzin temu, NieznajomyOn napisał: Dlaczego kobiety niszczą faceta, który się o nie stara, będąc już kiedyś z nimi w bliskiej relacji ? Bez stresu itd.. nie wyszło raz, ale macie kontakt i tyle Nie spotkałam się z takim przypadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Grudzień 14, 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, Laurittka napisał: Ale co ma ci powiedzieć? Na podstawie jednej sytuacji oceniasz wszystkie kobiety i chcesz żeby odpowiedziały na pytanie w którym nawet nie wiedzą o co chodzi? Zapytaj tej konkretnej albo zmień otoczenie, bo to normalne nie jest Nie oceniam wszystkich, żle się wyrazilem sorry, bo o konkretny przypadek chodzi.Po drugie chciałem by faceci Cię wypowiadali, ale ok nie przeszkadzają mi komentarze kobiet. Edytowano Grudzień 14, 2020 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 14, 2020 Hahaha. To proste; najważniejsze dla nich jest abyśmy byli winni wszystkiemu jak już jesteśmy Winni całemu złu to jest okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach