Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blankaxx

Domowe testy ciążowe

Polecane posty

Witajcie. 

Jestem tu nowa wypowedzicie się co sądzicie o teście ciązowym z proszkiem do pieczenia. 

Zrobiłam dziś taki test i się pieniło sądzicie że warto idź do apteki po prawdziwy ? A może którejś z was sprawdził się taki test

nasikalas na proszek do pieczenia ? Nie wierze 😄

Zrob inny eksperyment,polej proszek do pieczenia woda.. 😄

40 minut temu, Blankaxx napisał:

Witajcie. 

Jestem tu nowa wypowedzicie się co sądzicie o teście ciązowym z proszkiem do pieczenia. 

Zrobiłam dziś taki test i się pieniło sądzicie że warto idź do apteki po prawdziwy ? A może którejś z was sprawdził się taki test

Te domowe to raczej mocno z przymrużeniem oka, bo to raczej zabawa, jak wróżby andrzejkowe... Serio, aż tak Ci szkoda tej dychy w aptece albo drogerii?

9 godzin temu, Gość_2 napisał:

Te domowe to raczej mocno z przymrużeniem oka, bo to raczej zabawa, jak wróżby andrzejkowe... Serio, aż tak Ci szkoda tej dychy w aptece albo drogerii?

wlasnie sie dowiedzialam ze moj cajnik jest w ciazy. juz sie nie moge doczekac malych czajniczkow.. Takie maluchy musza byc urocze,a te malutkie gwizdeczki... no cudo .. 

Czajnik odkarmi piersia i bede musiala cos z nimi zrobic. Nie potrzebujesz czajnika? 

ODDAM CZAJNICZKI W DOBRE RECE (jak juz sie uroza).

Czy czajnikowi w ciazy nadal lac kranowke???

1 minutę temu, .Gość napisał:

wlasnie sie dowiedzialam ze moj cajnik jest w ciazy. juz sie nie moge doczekac malych czajniczkow.. Takie maluchy musza byc urocze,a te malutkie gwizdeczki... no cudo .. 

Czajnik odkarmi piersia i bede musiala cos z nimi zrobic. Nie potrzebujesz czajnika? 

ODDAM CZAJNICZKI W DOBRE RECE (jak juz sie uroza).

Czy czajnikowi w ciazy nadal lac kranowke???

Oczywiście, że tak 😍 taki wychowany przez siebie czajniczek to jest coś, prawdziwy członek rodziny, a nie takie niezwiązane z rodziną AGD z marketu

A Twojej czajniczce to teraz wyłącznie jakąś wodę niegazową z wyższej półki, niskomineralizowaną, bo kamień szkodzi w ciąży!