Ania9189 0 Napisano Grudzień 15, 2020 Hej . Podpowiedzcie proszę, czy istnieje szansa na stworzenie normalnego zwiazku z Albanczykiem ? Macie jakies doswiadczenia.. sugestie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 16, 2020 9 godzin temu, Ania9189 napisał: Hej . Podpowiedzcie proszę, czy istnieje szansa na stworzenie normalnego zwiazku z Albanczykiem ? Macie jakies doswiadczenia.. sugestie ? Jasne, że szansa istnieje. Niewielka ale jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 16, 2020 A o ci chodzi z tą zazdrością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania9189 0 Napisano Grudzień 16, 2020 (edytowany) Awantury bez powodu , ciągle kontrole , sprawdzanie gdzie jestem jezeli jestesmy osobno . Ciagle cos .. Nie znamy się dlugo . Wiele przeczytałam na temat kultury Albanczykow , ale myslalam moze ze ktoś podzieli się ze mną jakimiś doświadczeniami.. moze jez w zwiazku z Alabnczykie? Edytowano Grudzień 16, 2020 przez Ania9189 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 17, 2020 Znam dwa związki "Polka - Albańczyk" ktore wyglądają tak jak opisałas wyżej i trzeci który rozpadł się po wielkich awanturach z tych samych powodów. Dla mnie mężczyźni z Albanii nie różnią się niczym od Turków czy innych mężczyzn z tamtych terenów. Niechęć do pracy, postrzeganie kobiety jako przedmiot, zazdrość, kontrola, kłamstwa, cwaniactwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 17, 2020 8 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Ty nie patrz na narodowość, ty patrz na charakter danego egzemplarza ! Dokładnie, Polacy też to robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania9189 0 Napisano Grudzień 20, 2020 Bardzo dziekuje za odpowiedz wlasnie mysle podobnie wiec pora to zakonczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agaaa1978 0 Napisano Kwiecień 2, 2021 Hmmm...ja również jestem w związku z Albańczykiem i to jeszcze z Kosowa...nie jest lekko, zwłaszcza z zazdrością i kontrolą, chociaż on twierdzi, że to nie jest kontrola, najzwyczajniej musi wiedzieć co robi i gdzie jest jego kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach