Nobleza 2 Napisano Grudzień 16, 2020 Właśnie tak dumam nad sobą i myślę, że mam w sobie to coś. Jestem jak seksualny magnez. Faceci nie mogą pohamować swoich instynktów... kobiety to czują i warczą z zazdrości bo wy musicie się malować, pindrzyć a ja wystarczy, że wyjdę w golfie i dresie i mogę mieć kogo mi się żywnie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 16, 2020 9 minut temu, Nobleza napisał: wystarczy, że wyjdę w golfie i dresie i mogę mieć kogo mi się żywnie podoba. Ha, ha... Żebyś się nie zdziwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nobleza 2 Napisano Grudzień 16, 2020 Ty mi wyglądasz na takiego co wali po godzinach do komputera.. Więc tego nie ogarniasz. NIEMOWLAK SEKSUALNY! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Grudzień 17, 2020 Magnetyczne oddziaływanie słońca, hmm. Trzeba uważać bo zmiany pól mogą wywołać burzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 17, 2020 9 godzin temu, Nobleza napisał: Ty mi wyglądasz na takiego co wali po godzinach do komputera.. Więc tego nie ogarniasz. NIEMOWLAK SEKSUALNY! Dziękuję. Tak! Codziennie. I nawet przed godzinami. 🥰 Ależ się zdziwisz nas ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nobleza 2 Napisano Grudzień 17, 2020 15 godzin temu, agent of Asgard napisał: Jak magnez to jeszcze nic, ja jestem jak witamina D - każdy, kto mnie spotka, ma dobry humor i energię na cały dzień! Ciekawe jak z zasilaniem... Rozmarzyłam się i mam banana na twarzy. 8 godzin temu, jamuonmi napisał: Magnetyczne oddziaływanie słońca, hmm. Trzeba uważać bo zmiany pól mogą wywołać burzę Oj mogą mogą... Ahhh energia Słońca jest z natury taka penetrująca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach