alien1666 1 Napisano Grudzień 17, 2020 Dlaczego samotna dziewczyna od kilku lat nie prowadzi facebooka, może nie jest już samotna ale próbuje to ukryć. Czy jeśli ktoś ma romans i musi go ukrywać to wtedy nie korzysta z facebooka, no bo musi pewne rzeczy ukrywać?? A czy jeśli ktoś nadal jest samotny to przecież tym bardziej powinien korzystać z takich portali?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien1666 1 Napisano Grudzień 17, 2020 Jakie jest wasze zdanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 17, 2020 19 minut temu, alien1666 napisał: Jakie jest wasze zdanie?? Myślę, że ma to gdzieś. Też jestem samotny i też od dawna nie prowadzę FB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien1666 1 Napisano Grudzień 17, 2020 Podejrzewam jednak, że jak ktoś ma romans, to nie szuka dalej a prywatne życie musi jednak ukrywać i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Grudzień 17, 2020 Zajeta romansowaniem z twoim mezem autorko. Sama dobrze wiesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien1666 1 Napisano Grudzień 17, 2020 35 minut temu, Lolka1975 napisał: Zajeta romansowaniem z twoim mezem autorko. Sama dobrze wiesz.. Tak podejrzewam ale ja mam już mętlik w głowie, więc powiedzcie co o tym myślicie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Darking Napisano Grudzień 17, 2020 1 minutę temu, alien1666 napisał: Tak podejrzewam ale ja mam już mętlik w głowie, więc powiedzcie co o tym myślicie???? Fb nie służy randkowaniu. Nawet ludzie którzy nagminnie korzystali z fb mają dłuższe czy krótsze przerwy. Niekiedy jest tak.że konto zostanie, a użytkownik nie zagląda tam wcale. Niekiedy po prostu fb się znudził komuś i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien1666 1 Napisano Grudzień 17, 2020 46 minut temu, Leżaczek napisał: Nie korzystam z fcb a jestem singlem po 30 bez romansów. Może nie korzystasz. Ale co z osobą która przestała korzystać właśnie w momencie uwikłania się w romans?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Grudzień 17, 2020 (edytowany) 11 godzin temu, alien1666 napisał: Dlaczego samotna dziewczyna od kilku lat nie prowadzi facebooka, może nie jest już samotna ale próbuje to ukryć. Czy jeśli ktoś ma romans i musi go ukrywać to wtedy nie korzysta z facebooka, no bo musi pewne rzeczy ukrywać?? A czy jeśli ktoś nadal jest samotny to przecież tym bardziej powinien korzystać z takich portali?? Facebook nie jest portalem randkowym ale głównie komunikatorem internetowym. Korzystam aby komunikować się ze znajomymi z zagranicy i tymi żyjącymi obecnie w innych miastach w Polsce niż ja. Zdjęć nie wrzucam oprócz profilowego które ma już 3 lata. Edytowano Grudzień 17, 2020 przez Hellies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walkiria* 5 Napisano Grudzień 17, 2020 Fejs, oprócz możliwości obserwowania ciekawych fanpage'ow czy blogów tematycznych albo niszowych marek modowo/jubilerskich, stał się intelektualna .....olina gdzies od około 2012-2014 roku, tzn. przejadł się jak nasza-klasa. No chyba że ktoś interesuje się tym co zezarles, na której plaży leżysz czy z kim chlasz. Dobre gdzieś do 25 r.z. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach