Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Darianka 4488

Nie okazuje mi już zainteresowania

Polecane posty

Jestem z chłopakiem ponad pół roku. Od pewnego czasu (kiedy był na imprezie z kolegami) ograniczył ze mną kontakt. Wcześniej spotykalismy się prawie codziennie, a teraz po 5 dniach posiedział ze mną 1h i pojechał do domu. Nawet nie odczulam tęsknoty. Zawsze był chętny na seks zwłaszcza po długiej przerwie i tak samo nawet nie miał ochoty. Został u mnie wczoraj na noc, przyszlismy do domu o 20 , o 21 położył się spać i dziś rano o 8 od razu chciał jechać do domu. Kiedyś uwielbiał się ze mną śmiać, całować, przytulac i kochać. Teraz unika tego i odrzuca mnie, gdy razem spimy odwraca się co nie jest w jego stylu. Zaczynam źle się czuć w tej sytuacji bo brakuje mi jego bliskości ale z drugiej strony czuje że się narzucam. Jestem zadbana i atrakcyjna, a jesteśmy razem dopiero pół roku. Znudzilam mu się? Zdradza mnie? Nie wiem jak się zachować. Dodam że oboje mamy 18 lat 

Edytowano przez Darianka 4488
.

I tak już z tego związku nic nie wykrzesiesz jak po pół roku tak sytuacja wygląda , z resztą jak ma 18 lat to może sam nie wiedzieć czego chce . Najlepszym rozwiązaniem będzie zakończenie tego związku i poszukanie kogoś trochę bardziej ogarniętego że tak powiem.

2 godziny temu, Elciaa29 napisał:

I tak już z tego związku nic nie wykrzesiesz jak po pół roku tak sytuacja wygląda , z resztą jak ma 18 lat

wygląda na to, że masz rację

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się