Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hola24

Czy to normalne?

Polecane posty

20 lat na karku, nie wiem czy moje wargi sromowe mniejsze są dobre. Dość wystają, są koloru ciemnego czerwonego. Z zewnątrz są pomarszczone. Czy takie wystające będą przeszkadzać przy seksie? Obrzydzać faceta? I jeszcze jedna sprawa, te wargi od strony wejścia do pochwy posiadają tak jakby ostre "nici". No tak jakbyśmy dotykali surową pierś z kurczaka i pod palcami wyczuli ścięgna. I jak się siedzi to się czuje "to". I jak np. Chce się wysikać z rana to muszę je rozdzielić. Sorry za szczegóły. 

1 godzinę temu, Nimfa69 napisał:

20 lat na karku, nie wiem czy moje wargi sromowe mniejsze są dobre. Dość wystają, są koloru ciemnego czerwonego. Z zewnątrz są pomarszczone. Czy takie wystające będą przeszkadzać przy seksie?

zapewniam cię, że absolutnie nie będą przeszkadzać w seksie wcale a nawet mogą mile otaczać i łaskotać członka podczas. Jedyne co ty i partner musisz pamiętać że przed włożeniem członka powinnaś ty albo on je rozchylić tak aby nie próbować wpychać ich do środka bo będzie Cię oczywiście to bolało i nie uda się włożyć. Wiele kobiet ma motylki i żaden to problem. Jeśli nie przeszkadza ci to w sensie noszenia bielizny czy higieny itp. to przestań się tym przejmować

Są wielbiciele takich rarytasków :)... Możesz ją okazywać z dumą :).. mniam

7 godzin temu, Nimfa69 napisał:

Sorry za szczegóły. 

Nadal za mało. To trzeba sprawdzić organoleptycznie. 😌

58 minut temu, PrawiczekPzn napisał:

Niejeden facet będzie obrzydzony w jakimś sensie przez każdą ci.pkę, choćby była najbardziej pachnąca, i należała do najpiękniejszej aktorki por.no, oraz miała wargi uznane przez 95% facetów za najpiękniejsze.
To i tak w życiu nie poliże....
Ale faktycznie:

Każdy ma jakiegoś pie.r.dolca na pewnym punkcie.

2 godziny temu, Nemetiisto napisał:

Nadal za mało. To trzeba sprawdzić organoleptycznie. 😌

z mojej strony nie byłoby z tym problemu .... potem opisałbym jej jak smakuje. Oczywiście ten smak ma pewne cechy wspólne ale jednak każda c.i.p.k.a smakuje inaczej. I to jest piękne ... ta wielość smaków, którą potem staram się porównywać do wyszukanych potraw.

Dnia 18.12.2020 o 09:15, Nimfa69 napisał:

20 lat na karku, nie wiem czy moje wargi sromowe mniejsze są dobre. Dość wystają, są koloru ciemnego czerwonego. Z zewnątrz są pomarszczone. Czy takie wystające będą przeszkadzać przy seksie? Obrzydzać faceta? I jeszcze jedna sprawa, te wargi od strony wejścia do pochwy posiadają tak jakby ostre "nici". No tak jakbyśmy dotykali surową pierś z kurczaka i pod palcami wyczuli ścięgna. I jak się siedzi to się czuje "to". I jak np. Chce się wysikać z rana to muszę je rozdzielić. Sorry za szczegóły. 

Są idealne , każda kobieta ma inne , jest inaczej zbudowana , ale każde są fajne i takie zawsze będą 😘