Akinom465ccc 0 Napisano Styczeń 26, 2021 monikaglowacz@interia.pl Proszę o wiadomość tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina.cz.wp.pl@wp.pl 1 Napisano Styczeń 26, 2021 11 godzin temu, Agu81 napisał: Napisz mi swoje e-mail paulina.cz.wp.pl@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akinom465ccc 0 Napisano Styczeń 26, 2021 21 godzin temu, Agu81 napisał: Hel laski. Jestem już po egzaminie. Tutaj macie obliczenia tylko wstawcie w rubryki. Pierwsza rubryka- 83*15=1245 kcal 35% Tłuszcze 10%Białko 55% Węglowodany 1245*0, 35=435, 75 kcal Tłuszcze 1245*0, 55=684, 75 Węglowodany 1245*0, 10=124, 5 Białka monikaglowacz@interia.pl Proszę podeślij mi tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akinom465ccc 0 Napisano Styczeń 26, 2021 11 godzin temu, Agu81 napisał: To 83 będzie tam w tabelce . Kurcze mam zdjęcia testu. Kto chce niech poda do siebie jakoś kontakt. monikaglowacz@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Doszło Jeszcze raz wielkie dzięki za wszytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akinom465ccc 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, syllukwik napisał: Doszło Jeszcze raz wielkie dzięki za wszytko Prześlij mi też proszę monikaglowacz@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika.b 1 Napisano Styczeń 26, 2021 Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi, miałam dziś egzamin i potwierdzam że było to samo co wyżej napisane. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Pięknie dziękujemy za wszytko 🥰pomogłas myślę że wszytkim i każdy będzie ci mega wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Agu81 jesteś wielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Styczeń 26, 2021 Dziewczyny ja w niedzielę też dostałam pomoc więc i też z wami chciałam się podzielić. Cieszę się że mogłam pomóc. Dziękuję za miłe słowa. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia4567 0 Napisano Styczeń 30, 2021 Cześć wszystkim! Mam pytanie czy na egzaminie było napisanie konspektu, ja zdaję egzamin w czerwcu terminu jeszcze nie podali dokładnego. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia2303 2 Napisano Styczeń 30, 2021 5 godzin temu, gonia4567 napisał: Cześć wszystkim! Mam pytanie czy na egzaminie było napisanie konspektu, ja zdaję egzamin w czerwcu terminu jeszcze nie podali dokładnego. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam serdecznie. W czerwcu i tak będzie inny egzamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Luty 14, 2021 Dnia 25.01.2021 o 11:53, Agu81 napisał: Pielęgnacja dziecka. Podejść umyć ręce i zdezynfekowac. Wziąść rękawiczki i założyć. Wziąść tacke a na nią, drugie rękawiczki , 3 ampułki soli fizjologicznej, płatki kosmetyczne, nerkę, można wodę a jak wodę to termometr, ręcznik, pieluche tetrową. I tam leżą takie jakby gaziki. Podejść do stanowiska. Położyć tacę na takim stoliku, szafce. Zdezynfekowac przewijak, położyć ręcznik. Zdjąć rękawiczki, wyrzucić. Założyć nowe. Wziąść dziecko z łóżeczka . Zdjac spodenki, rozpoacząć body, pieluszke. Umysłu albo najpierw woda albo od razu solą fizjologiczną. Zaczynając od siusia, moszny, pachwin, na koniec pupa. Wszystko osobnym wacikiem. Osuszyć delikatnie gazikiem. Założyć pieluche tetrową. Zapiąć ubrania. Odłożyć dziecko. Uporządkować miejsce pracy. Zdjąć rękawiczki. Wyrzucić rzeczy do brudownika. Ręcznik do pojemnika drugiego. Pojemniki są opisane. Powodzenia. Agu81,zdaje egzamin dopiero w czerwcu,ale czy mogłabyś mi wysłać to co było na e-maila?bo przeczytałam i głowa pusta.Zalecenia,obliczenia,postępowanie,będę bardzo wdzięczna reniabieszkowska78@web.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda2000 1 Napisano Luty 19, 2021 A znacie już daty egzaminu zawodowego w sesji letniej ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Luty 19, 2021 Dokładnie nie, test będą między 8 a 12 a praktyczny 16-21 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karcia0002 0 Napisano Luty 22, 2021 Witam czy mogłabym dostac zdjecia egzaminu od Agu 81 . karcia0002@op.pl bardzo dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Luty 22, 2021 Nie mam niestety też czekam żeby ktoś był tak miły i mi wysłał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda1993 0 Napisano Luty 27, 2021 Ja również mam teraz w czerwcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Luty 27, 2021 Wiesz kiedy to będzie wiadomo którego dokładnie są te egzaminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Luty 27, 2021 Karcia0002, wysłał Ci już ktoś tematy ze stycznia? Ja dostałam jakby co, to pisz. Czekam jeszcze na dobrą duszyczkę , która by mi testy podesłała reniabieszkowska78@web.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karcia0002 0 Napisano Marzec 3, 2021 Mam ale tylko praktyczny i odpowiedzi kluczowe. Testòw nie mam. A masz tylko o tym chlopcu z ukladem moczowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Marzec 3, 2021 Tak tylko to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Marzec 3, 2021 (edytowany) A wiesz czy w testach były jakieś inne pytania jak w ostatnich latach? Czy można na nich bazować? Słyszałaś coś? Mogłabyś te odpowiedzi kluczowe podrzucić? Edytowano Marzec 3, 2021 przez Reta Uzupełnienie wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Marzec 3, 2021 Dziewczyny jestem. Jak ktoś chce wiedIwc na temat praktyczneg ze stycznia i testow piszcie na e-mail no tu nie zawsze zaglądam. agnieszka_blaszczuk@wp.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poli 0 Napisano Marzec 3, 2021 Hej dziewczyny, zapraszam Was na grupę FB dla zdających egzamin w sesji letniej. Im nas więcej tym lepiej Szukajcie Egzamin zawodowy opiekunka dziecięca 2021 Do zobaczenia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E12 0 Napisano Marzec 9, 2021 (edytowany) Witam Czy ktoś ma egzamin z Stycznia 2021 rok ? ( opiekunka dziecięca) Edytowano Marzec 9, 2021 przez E12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jk7 0 Napisano Maj 5, 2021 Dnia 19.02.2021 o 20:00, Magda2000 napisał: A znacie już daty egzaminu zawodowego w sesji letniej ...? 17 czerwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia 38 0 Napisano Maj 31, 2021 Dziewczynki kochane 11 czerwca mam testy a 19 praktykę. Będę wdzięczna jeśli ktoś już miał lub będzie miał wcześniej i może pomóc Dziękuję.mdrankiewicz588@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia 38 0 Napisano Maj 31, 2021 Dnia 19.02.2021 o 21:13, Reta napisał: Dokładnie nie, test będą między 8 a 12 a praktyczny 16-21 czerwca Kochana kiedy masz egzamin ja 11 test 19 praktyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reta 1 Napisano Maj 31, 2021 Szukajcie nas na fejsie, egzamin zawodowy opiekunka dziecięca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach