Sigi 0 Napisano Grudzień 20, 2020 Hej Mam pytanie, potrzebuje prywatnego detektywa i koleżanka mi poleca tą agencję detektywistyczną https://prodetektyw.pl/ , ona była zadowolona z ich pracy i materiału jaki jej zrobili, czy któraś z was korzystała z usług tej firmy detektywistycznej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 20, 2020 20 minut temu, Sigi napisał: korzystała z usług tej firmy detektywistycznej? Nie znam nikogo kto byłby zadowolony z usług tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sigi 0 Napisano Grudzień 20, 2020 3 minuty temu, Nemetiisto napisał: Nie znam nikogo kto byłby zadowolony z usług tej firmy. Czekam na konstruktywna odpowiedz, a nie typu, Pan Zdzisiek zrobi lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 20, 2020 24 minuty temu, Sigi napisał: Czekam na konstruktywna odpowiedz, a nie typu, Pan Zdzisiek zrobi lepiej. Pan Zdzisiek robi nie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sigi 0 Napisano Grudzień 20, 2020 Przed chwilą, Nemetiisto napisał: Pan Zdzisiek robi nie lepiej. Jak i Twoje odpowiedzi, tez niczego nie wnoszą poza pisaniem o czymś o czym nie masz pojęcia albo robieniem antyreklamy, a ja potrzebuje żeby ktoś mi doradził przy wyborze. Moja koleżanka była zadowolona i ja znam, natomiast Twoje inne osoby który co najwyżej korzystały z toalety, nie wniosą nic meteorycznego do tej dyskusji i mojej prośby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 20, 2020 7 minut temu, Sigi napisał: wniosą nic meteorycznego do tej dyskusji i mojej prośby. Nie mają wnieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach