politefox 0 Napisano Grudzień 22, 2020 Witam, moje cykle trwają 28 dni, a miesiączka 4 dni. 6 dnia cyklu współżyłam z partnerem bez zabezpieczenia, nie doszedł we mnie. Owulacja wypada mi mniej więcej na 14 dzień - co zauważam każdego miesiąca. 23 dnia cyklu pojawiła się u mnie jasnobrązowa wydzielina z pochwy, kleista, bezzapachowa, nie odczuwałam żadnego bólu. Jest 32 dzień cyklu, a nadal nie mam miesiączki. Odczuwam od ponad tygodnia objawy zespołu napięcia przedmiesiączkowego, ale nadal czekam. Ostatnio przyjmuję bardzo dużo stresu, dwa miesiące temu mój okres spóźnił się przez to tydzień. Czy mogę być w ciąży? Czy jest to możliwe? Nie uprawiam regularnie seksu, wydaje mi się niemożliwe, by plemniki przetrwały od 6 dnia do owulacji tak długo, tym bardziej jeśli nie było wytrysku. Okres nie chce przyjść szybciej nawet za sprawą gorących kąpieli, termoforu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Grudzień 22, 2020 Dlaczego jeszcze nie wykonałaś testu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
politefox 0 Napisano Grudzień 22, 2020 Chce wykonać go jutro, ale się martwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach