RL9_XD 1 Napisano Grudzień 26, 2020 (edytowany) Czy jeśli dostanie się takie powiadomienie (na android) podczas oglądania strony to od razu to jest wirus? Dziś byłem na stronie wpsportowefakty.pl (oryginalna strona sportowa z wp) wszystko ok ale nagle zaczęło pisać... "wyskakujące okienko zostało zablokowane" to powiadomienie z chroma ale chciałbym zapytać.......... Czy to znaczy że jeśli to byłby wirus to znaczy że zapobiegła przeglądarka czy już ten wirus jest? skoro o mało co nie wyskakuję. Dodam że to tylko na tym wp, na telefonie jedynie przeglądam znane strony meczowe i pogodę a reszta to po prostu gram, (też znane gry które mam od 6 miesięcy) mam antywirus avast który skanował i nic, malwarebytes także nic Czy mam powód by się bać? Wim też że wyskakujące okienko to nie koniecznie wirus ale czemu akurat na wp? Edytowano Grudzień 26, 2020 przez RL9_XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 26, 2020 2 godziny temu, RL9_XD napisał: Czy jeśli dostanie się takie powiadomienie (na android) podczas oglądania strony to od razu to jest wirus? Nie, nie i nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach