mokilok 26 Napisano Grudzień 27, 2020 (edytowany) Już za chwileczkę, już za momencik, strzykawka z igłą będzie nas kręcić. Kto się szczepi a kto nie? Na co? Wiadomo na co , na 19-stkę. Edytowano Grudzień 27, 2020 przez mokilok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 27, 2020 3 minuty temu, mokilok napisał: Kto się szczepi Za jakiś czas pewnie się zaszczepię choć wygląda na to, że nie muszę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 27, 2020 (edytowany) 1 minutę temu, Nemetiisto napisał: Za jakiś czas pewnie się zaszczepię choć wygląda na to, że nie muszę? na to wygląda... chociaż nie wiem, jeśli ktoś jest z grupy 0 a nie zdecyduje się w 1 rzucie, to czy będzie miał szansę później? Kto to wie... Edytowano Grudzień 27, 2020 przez mokilok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatan z 666 klasy 12 Napisano Grudzień 27, 2020 Jaka szansa?Czytałem że oni by chcieli zmuszać!W każdym razie zdrowy rozsądek nakazuje unikanie tego typu akcji ze względu na producentów delikatnie się wyrażając wątpliwej wiarygodności.Co byście zrobili gdybyście zostali kalekami?Ja bym takich frajerów nie chciał sponsorować.Jeżeli ktoś chce uniknąć choroby to mogę polecić pewne rzeczy stosować.Bać to powinniście się plajty bo PIS prowadzi Polskę do zagłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 30, 2020 (edytowany) Ja już jestem pewna, że będę się szczepić. Jeśli tylko będę mieć możliwość i zdążę zanim nie zachoruję. Niestety wielu ludzi zarzeka sie, że nie... W ten sposób nigdy nie wyjdziemy w lock downu. Edytowano Grudzień 30, 2020 przez mokilok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatan z 666 klasy 12 Napisano Styczeń 2, 2021 Łukaszenko niech żyje!U niego nie ma źadnej pandemii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Styczeń 4, 2021 Dnia 30.12.2020 o 02:22, mokilok napisał: Ja już jestem pewna, że będę się szczepić. Jeśli tylko będę mieć możliwość i zdążę zanim nie zachoruję. Niestety wielu ludzi zarzeka sie, że nie... W ten sposób nigdy nie wyjdziemy w lock downu. Co za brednie.Jak kopyta wyciągniesz z powodu tej szczepionki to się nie zdziwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach