Mixowa 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Witam mam dziwne bóle w okolicy pępka, ogólnie jest to klocie przy kucaniu lub leżeniu na płasko i podnoszeniu prawej nogi do góry ból się nasila. Nie ma go przy kaszlu lub parciu. Ostatnio miałam usg jamy brzusznej wszystko wyszło ok jak i również miałam gastroskopię która wyszła wynikiem przepuklina wślizgiwa przełyku oraz zapalenie błony śluzowej żołądka . Miał ktoś takie dolegliwości pepkowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 28, 2020 6 minut temu, Mixowa napisał: Miał ktoś takie dolegliwości pepkowe ? Czasem miałem dziwny dyskomfort okołopępkowy. Podobnie jak u Ciebie. Też się zastanawiałem czy wszystko w porządku. Działo się to jednak na tyle rzadko, że o tym zapomniałem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mixowa 0 Napisano Grudzień 28, 2020 2 godziny temu, Nemetiisto napisał: Czasem miałem dziwny dyskomfort okołopępkowy. Podobnie jak u Ciebie. Też się zastanawiałem czy wszystko w porządku. Działo się to jednak na tyle rzadko, że o tym zapomniałem. Bardzo dziwny dyskomfort ponieważ czuje kłucie gdy tylko z prawej strony pępka i nad jak kucam oraz na siedząco także podnoszę nogę prawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 28, 2020 3 godziny temu, Mixowa napisał: oraz na siedząco także podnoszę nogę prawa To mogłoby sugerować zapalenie wyrostka ale żeby bolało koło pępka to jeszcze nie słyszałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mixowa 0 Napisano Grudzień 28, 2020 1 godzinę temu, Nemetiisto napisał: To mogłoby sugerować zapalenie wyrostka ale żeby bolało koło pępka to jeszcze nie słyszałem. Tez właśnie tak myślałam ale co najśmieszniejsze wzięłam nospe i przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach