Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamamama737

Dziewczyna i jej brat

Polecane posty

Albo jestem nienormalny albo walnięty ale jakie czas temu moja dziewczyna wstawiła zdjęcie ze swoim bratem ciotecznym czy tam stryjecznym i mam taki problem ze nie jestem pewien czy to woorzadku czy nie proszę o pomoc 

Dnia 28.12.2020 o 18:41, mamamama737 napisał:

czy to woorzadku czy nie proszę o pomoc

Jakiej pomocy właściwie oczekujesz? Przyjechać i otrzeć łezkę czy jak? 🤔 Ma prawo wstawiać zdjęcia z kim chce.

Dnia 28.12.2020 o 18:41, mamamama737 napisał:

Albo jestem nienormalny albo walnięty ale jakie czas temu moja dziewczyna wstawiła zdjęcie ze swoim bratem ciotecznym czy tam stryjecznym i mam taki problem ze nie jestem pewien czy to woorzadku czy nie proszę o pomoc 

O pomoc musisz poprosić psychologa,bo masz problem z samym sobą. Skoro nie potrafisz rozróżnić co jest w porządku,a co nie to coś z tobą nie tak. To,że twoja dziewczyna wstawiła zdjęcie ze swoim bratem ciotecznym czy tam stryjecznym jest zupełnie normalne. To jej rodzina i czego ty nie rozumiesz? Tacy, którzy są nadmiernie zazdrośni często stosują przemoc psychiczna i chcą odciąć swoją drugą połówkę nawet od rodziny. Później niby w złości mówią okropne rzeczy, poniżają...a później jest coraz gorzej.