Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rufduck

Pytanie o pielęgnacje cery mieszanej, po kuracji izotekiem 1,5 roku temu

Polecane posty

Witam prosiłbym o radę, gdyż jakiś czas temu zakupiłem podążając za opiniami z Internetu żel do mycia twarzy oraz krem Aknicare marki SYNCHROLINE. I tutaj narodził się lekki problem, gdyż faktycznie na skórze chyba mam nieco mniej zaskórników zamkniętych (choć nie wiem czy nie jest to przypadkiem spowodowane suplementacją Tranu z wątroby dorsza, witaminy b oraz cynku), lecz skóra jest ewidentnie ściągnięta, podrażniona oraz np przy kontakcie z poduszką zaczyna swędzieć. Mam pytanie co w takim przypadku zrobić czy odstawić całkowicie ten krem i żel oraz kupić jakieś inne kosmetyki do pielęgnacji czy wgl zrobić detoks od wszelkich kosmetyków ? Dodam że jestem 21 letnim mężczyzną, ponad 1,5 roku temu przeszedłem kuracje izotekiem, która dała świetne efekty z lekkimi nawrotami w ostatnim czasie, a Pani dermatolog bardzo polecała mi do pielęgnacji krem la roche posay effaclar duo, którego dość długo używałem, lecz później znalazłem nieprzychylne opinie w internecie i z niego zrezygnowałem, może niesłusznie, gdyż po nim nie miałem takiego uczucia 😕 Proszę o jakieś rady jak pielęgnować skórę, gdyż mam wrażenie, że wydaje pieniądze trochę bez sensu 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się