Mateusz2209 0 Napisano Styczeń 3, 2021 Kilka dni temu wróciłem do kobiety z którą byłem przez 4 lata. Rozstaliśmy się w sierpniu bo od dobrych kilku miesięcy nam się nie układało. Nie potrafiliśmy się dogadać a i w łóżku był dramat. Chwilę przed rozstaniem doszło do tego że musiałem kupić tabletki na erekcje bo nie czułem nic, nie potrafiła mnie w żaden sposób podniecić.Myślicie że powrót do siebie to dobra decyzja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Styczeń 3, 2021 3 godziny temu, Mateusz2209 napisał: Kilka dni temu wróciłem do kobiety z którą byłem przez 4 lata. Rozstaliśmy się w sierpniu bo od dobrych kilku miesięcy nam się nie układało. Nie potrafiliśmy się dogadać a i w łóżku był dramat. Chwilę przed rozstaniem doszło do tego że musiałem kupić tabletki na erekcje bo nie czułem nic, nie potrafiła mnie w żaden sposób podniecić.Myślicie że powrót do siebie to dobra decyzja? Myślę, że nie jest ważne co my myślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz2209 0 Napisano Styczeń 3, 2021 Potrzebuje poznać zdanie osób które są z zewnątrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 3, 2021 Kochasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz2209 0 Napisano Styczeń 3, 2021 14 minut temu, 3310 napisał: Kochasz? Ostatnio znajomy zadał mi to samo pytanie. Oczywiście odpowiedziałem że kocham po czym on stwierdził że mowie to jakby miał do głowy wbita regułke. Przez te kilka miesięcy po rozstaniu była obecna w moim życiu inna kobieta do której mam ogromną słabość. Gdy mowiłem jej że wracam do Ex to słowa ledwo przechodziły mi przez usta. Teraz mam już ogromny mętlik w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 3, 2021 Możliwe, że kolega ma rację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz2209 0 Napisano Styczeń 3, 2021 17 minut temu, 3310 napisał: Możliwe, że kolega ma rację? Teraz już sam nic nie wiem. Nie jest chyba normalne żeby kochając kogoś mieć aż tak dużą słabość do drugiej kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 3, 2021 4 minuty temu, Mateusz2209 napisał: Teraz już sam nic nie wiem. Nie jest chyba normalne żeby kochając kogoś mieć aż tak dużą słabość do drugiej kobiety. Niezbadane są uczucia i emocje. Można kochać i nie być razem, można uprawiać seks z przypadkowymi ludźmi a myśleć o jedej jak i można się nie lubić a być razem. Może jesteś w takim wieku, że nie wiesz o co ci chodzi w życiu i sie gibasz w rozkroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach