Aneciak20 0 Napisano Styczeń 4, 2021 Witam ostatnio miałam swój pierwszy raz z chłopakiem. Od września biorę codziennie tabletki antykoncepcyjne ze względów zdrowotnych i nie mam okresu od tamtego czasu. Kilka dni przed stosunkiem opuściłam 1 tabletkę, przez kolejne 5 dni przyjmowałam tak jak zwykle. Odbył się stosunek, przed samym stosunkiem wziełam tabletkę a partner miał prezerwatywę. Stosunek był bolesny i bardzo przerywany. Chłopak wcale nie doszedł (nie było wytrysku) Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 4, 2021 1 godzinę temu, Aneciak20 napisał: Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Tak, następnym razem. 1 godzinę temu, Aneciak20 napisał: ostatnio miałam swój pierwszy raz z chłopakiem. Tak na marginesie to z kim lub z czym wczesnej jeśli z chłopakiem był pierwszy raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukas 881 1 Napisano Styczeń 5, 2021 Na pewno nie będzie z tego dziecka tak że bez paniki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach