talala1 0 Napisano Styczeń 4, 2021 (edytowany) Byli w you can dance oraz prywatnie w zwiazku jednak teraz Majkel jest z blogerka Paulinye. Wiecie cos wiecej na temat jego zwiazku z Klaudia i rozstania? Edytowano Styczeń 4, 2021 przez talala1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bułeczka 170 Napisano Styczeń 4, 2021 Nie, ale oni mi z P.tak do siebie wizualnie nie pasują. Wyglądają jak rodzeństwo... On ma taką kobiecą urodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinkananaconda 46 Napisano Styczeń 4, 2021 Oni już się dawno rozstali. Podejrzewam, że jeszcze byli razem w LA, potem Michał wrócił, a Klaudia dalej się rozwijała. Mogę do siebie pasowali wizualnie i pod względem pasji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olamka 1207 Napisano Styczeń 4, 2021 59 minut temu, talala1 napisał: Byli w you can dance oraz prywatnie w zwiazku jednak teraz Majkel jest z blogerka Paulinye. Wiecie cos wiecej na temat jego zwiazku z Klaudia i rozstania? przeciez oni się rozstali daaawno temu, ze 2 lata albo jeszcze więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
talala1 0 Napisano Styczeń 4, 2021 no i co z tego? czy ja gdzies napisalam, ze rozstali sie wczesniej? pytam ogolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach