Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 Zapraszam do dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksw2020 145 Napisano Styczeń 5, 2021 12 minut temu, Plotkara napisał: Zapraszam do dyskusji Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 4 minuty temu, ksw2020 napisał: Dzięki! Czy niewidzialna ręka dosięgnie? Zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 1 minutę temu, JAW napisał: Dziewczyny to już przestaje być śmieszne... Z nią naprawdę się coś dzieje ... Znów ten tłusty kok , przecież ona wychodzi do ludzi... Jak skarpecie nie wstyd za nią. Nie mogę zablokować tego cepa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 2 minuty temu, JAW napisał: Dziewczyny to już przestaje być śmieszne... Z nią naprawdę się coś dzieje ... Znów ten tłusty kok , przecież ona wychodzi do ludzi... Jak skarpecie nie wstyd za nią. I oczywiście post o miłosci xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariana1422 4673 Napisano Styczeń 5, 2021 Spójrzcie znów o Agnessi było i wtedy poleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 Przed chwilą, ariana1422 napisał: Spójrzcie znów o Agnessi było i wtedy poleciał. Wcześniej był tam S. Zglosił i czekał na usunięcie. Teraz znowu wrocił, zeby zgłosic. Proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daisy9877 31 Napisano Styczeń 5, 2021 34 minuty temu, Plotkara napisał: Wcześniej był tam S. Zglosił i czekał na usunięcie. Teraz znowu wrocił, zeby zgłosic. Proste Ej a wiecie na jakiej zasadzie działają bany? Nie ukrywam szkoda mi mojego konta i napisałam do administracji ale wątpie ze cos zrobią 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 41 minut temu, Daisy9877 napisał: Ej a wiecie na jakiej zasadzie działają bany? Nie ukrywam szkoda mi mojego konta i napisałam do administracji ale wątpie ze cos zrobią ;( ja już mam dość tej sytuacji tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emciu 0 Napisano Styczeń 17, 2021 Wanda musi miec tu jakiegos psyhofana, moderatora ktory usuwa Innej opcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach