xyz1345 6 Napisano Styczeń 5, 2021 (edytowany) Witam, jak w tytule mam problem ze znalezieniem biustonosza w rozmiarze 70A. Czy któraś z Pań lub Panów orientuje się gdzie mogę zakupić tak mały rozmiar biustonosza? 75A lata niestety Zależy mi na biustonoszu usztywnianym bez push-up z fiszbinami. Będę wdzięczna za polecenie sklepów, w których znajdę taki rozmiar i proszę sobie darować śmieszki typu ,,na dziecięcym" lub po co Ci stanik. Edytowano Styczeń 5, 2021 przez xyz1345 zła kategoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1345 6 Napisano Styczeń 5, 2021 jak mogę zmienić kategorię? Przez przypadek dodałam do nie tego działu co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackmolly 31 Napisano Styczeń 5, 2021 Hahaha a już myślałam, że to nowy wątek o Wandzie, co Włocha kocha 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 Przed chwilą, blackmolly napisał: Hahaha a już myślałam, że to nowy wątek o Wandzie, co Włocha kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1345 6 Napisano Styczeń 5, 2021 Przed chwilą, blackmolly napisał: Hahaha a już myślałam, że to nowy wątek o Wandzie, co Włocha kocha oj nie chyba Cię zmartwię lub pocieszę ps nie wiem nawet jak usunąć wątek trochę techniki i człowiek się gubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkara 298 Napisano Styczeń 5, 2021 2 minuty temu, xyz1345 napisał: oj nie chyba Cię zmartwię lub pocieszę ps nie wiem nawet jak usunąć wątek trochę techniki i człowiek się gubi Zostaw przyda się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1345 6 Napisano Styczeń 5, 2021 1 minutę temu, Plotkara napisał: Zostaw przyda się oki w takim razie czekam na odpowiedzi, może ktoś trafi tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 5, 2021 9 minut temu, xyz1345 napisał: oki w takim razie czekam na odpowiedzi, może ktoś trafi tu Kiedyś w H&M widywałem ale to było wieki temu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1345 6 Napisano Styczeń 5, 2021 10 minut temu, Nemetiisto napisał: Kiedyś w H&M widywałem ale to było wieki temu. właśnie teraz nie mają nic w ofercie w tym rozmiarze bez push up, a nie za dobrze się czuję w push up nie wiem czemu producenci bielizny rezygnują z małych rozmiarów bez push up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1004 Napisano Styczeń 5, 2021 Jesteś pewna, że masz akurat taki rozmiar? Nie wydaje mi się, trudno mi sobie kogoś takiego wyobrazić, idź do brafitterki i jak Ci zbierze biust z pleców, to może nawet c będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1345 6 Napisano Luty 4, 2021 Dnia 5.01.2021 o 20:51, Paździochowa napisał: Jesteś pewna, że masz akurat taki rozmiar? Nie wydaje mi się, trudno mi sobie kogoś takiego wyobrazić, idź do brafitterki i jak Ci zbierze biust z pleców, to może nawet c będzie. tak, na 100% kupowałam już takie kiedyś, nie mam praktycznie wgl biustu, mam sporą niedowagę, ubrania noszę w rozmiarze XXS, figura klepsydry, ale praktycznie bez biustu jestem, coś jak ciało nastolatki, której zaczynają piersi powoli rosnąć. Chyba musze rozważyć ten pomysł i poszukać w większym mieście takich usług, bo u mnie niestety nie ma, za małe miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyrafa666 16 Napisano Luty 27, 2021 na chinskich stronach myślę, że jest dużo takich rozmiarow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMi1 557 Napisano Luty 28, 2021 (edytowany) Esotiq Warto wybrać się do salonu. Dobierają na miejscu odpowiedni rozm za free. Edytowano Luty 28, 2021 przez MałaMi1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1345 6 Napisano Czerwiec 13, 2021 Dnia 28.02.2021 o 15:13, MałaMi1 napisał: Esotiq Warto wybrać się do salonu. Dobierają na miejscu odpowiedni rozm za free. dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WulgarnaKsiezniczka 59 Napisano Czerwiec 15, 2021 Jesli niezalszy ci na niczym “niegrzecznym”, sproboj na dziale nastoletnim. Na 100% beda mieli proste biale lub czarne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia76682 874 Napisano Czerwiec 16, 2021 W esotiq są 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach