Kasialka 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Więc mam 17 lat i ostatnio, tydzien temu po raz pierwszy wspolzylam ze swoim chlopakiem ,oboje tego chcieliśmy i ja mialam wtedy dni nieplodne i oczywiście robilismy to w gumce. Jutro natomiast mam dostać okres i trochę sie boje ze go nie bedzie , przez ostatnie 5 dni mam straszne wahania nastroju , zwiekszyl mi sie apetyt , caly czas mnie boli podbrzusze , momentami mam mdłości ale nie wymiotuje i wczoraj doszły brązowe plamienia. Sama nie wiem czy powinnam sie martwić czy nie a od czytania różnych artykułów w Internecie boje sie ze moge byc w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyCaro 1 Napisano Styczeń 6, 2021 Nie jesteś w ciąży a te objawy sobie wmawiasz, nawet jakbyś była to tak wcześnie nie ma żadnych objawów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Styczeń 6, 2021 dokładnie zgadzam się z poprzedniczką, może wybierzcie bardziej skuteczną metodę antykoncepcji ? ja stosuje diafragma caya, wkładkę silikonową i czuje się pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasialka 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Tak na prawde dopiero zaczynamy nasze życie seksualne i zapisałam sie juz do ginekologa i póki co myslalam nad tabletkami, ponieważ te wymienione metody nie sa mi znane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 Wszystkie te objawy wskazują na pojawienie się okresu... Ciąża jest mało prawdopodobna... Jeśli chcesz czuć się bezpiecznie na początku swojej drogi to stosuj dwie metody antykoncepcji na raz... Np prezerwatywa + stosunek przerywany... A gdy poczujesz się pewniej to wtedy zmień te metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach