Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenqaa

dziwny smak - czy to ciąża?

Polecane posty

Czym może być spowodowana taka zmiana smaku? Od około Sylwestra (gdzie z własnej głupoty dużo wypiłam na pusty żołądek i odchorowywałam to przez dwa dni bólem nerek, żołądka i wątroby) nie czuję normalnie smaku. Gotowane jedzenie nie ma go prawie wcale albo jest on inny i nieprzyjemny, a chipsy i słodycze smakują jak ziemia. Kawa, papierosy i alkohol smalują normalnie. Przez to od Nowego Roku jem góra jeden posiłek dziennie. Dodam, że biorę antykoncepcję hormonalną w tabletkach i mam aktualnie krwawienie z odstawienia. Nerki i wątroba pobolewają mnie do tej pory. Czy to może być coś związanego z nimi? Czy może powinnam zrobić badanie krwi w kierunku ciąży? Testy wychodzą negatywne, nawet ten super czuł z Pink robiony 3 dnia krwawienia. Miał ktoś coś takiego? Dodam, że jestem w ogromnym strachu, że to może być ciąża, bo nie jestem na nią gotowa i życiowo jestem pod ogromnym stresem od połowy grudnia jeśli to może mieć jakiś wpływ.

7 minut temu, lenqaa napisał:

Miał ktoś coś takiego?

Tak, znajoma u której zdiagnozowano Covid. 😜

21 minut temu, Nemetiisto napisał:

Tak, znajoma u której zdiagnozowano Covid. 😜

poważnie? byłam pewna, że już przeszłam covid, nie wiedziałam nawet, że to może być objaw😳

7 minut temu, lenqaa napisał:

poważnie? byłam pewna, że już przeszłam covid, nie wiedziałam nawet, że to może być objaw😳

No tak. Tak samo facet mojej siostry. To był u niego jedyny objaw.

Często tak zaczyna się kironawirus. Zrób lepiej test na covid a nie ciążowy.