Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justiblond

Jestem egoistka mam wy...e na męża

Polecane posty

Źle traktuje mojego męża 😞 twierdzi że myślę tylko o sobie i dziecku

Ma pretensje do mnie ze oddaje mi wszystkie pieniądze a w domu nic nie ma. Faktycznie nie interesuje mnie to czy będzie miał obiad czy będzie miał co jeść, nie interesuje mnie kiedy przyjedzie z pracy. Myślę tylko o sobie i dziecku. Poszedł na górę i się obraził bo wyśmiałam go po tym że postawił mi warunek albo zacznę mu kupować jedzenie i robić albo on dzięki kasę na pol, niestety nie zgadzam się. Wyśmiałam go i obraził się powodzial że szydze z niego. Ze mam się zastanowić i pomyśleć czasem o nim też. Nie kupiłam wczoraj jajek szynki i i ma pretensje że na święto dziś nic nie kupiłam. Nie wiem dlaczego taka jestem, nie lubię gdy ktoś mi rozkazuje.Nie chcę go ranić. Jak się zmienic? Bo wiem że jestem jadowita i samolubna dla nie go. 

9 minut temu, Justiblond napisał:

Jak się zmienic? Bo wiem że jestem jadowita i samolubna dla nie go. 

Ale po co? To jemu nie pasuje. Niech on się zmienia.

10 minut temu, Justiblond napisał:

Jak się zmienic?

Przeproś się z dobrem albo z miłością.

11 minut temu, Justiblond napisał:

Źle traktuje mojego męża 😞 twierdzi że myślę tylko o sobie i dziecku

Ma pretensje do mnie ze oddaje mi wszystkie pieniądze a w domu nic nie ma. Faktycznie nie interesuje mnie to czy będzie miał obiad czy będzie miał co jeść, nie interesuje mnie kiedy przyjedzie z pracy. Myślę tylko o sobie i dziecku. Poszedł na górę i się obraził bo wyśmiałam go po tym że postawił mi warunek albo zacznę mu kupować jedzenie i robić albo on dzięki kasę na pol, niestety nie zgadzam się. Wyśmiałam go i obraził się powodzial że szydze z niego. Ze mam się zastanowić i pomyśleć czasem o nim też. Nie kupiłam wczoraj jajek szynki i i ma pretensje że na święto dziś nic nie kupiłam. Nie wiem dlaczego taka jestem, nie lubię gdy ktoś mi rozkazuje.Nie chcę go ranić. Jak się zmienic? Bo wiem że jestem jadowita i samolubna dla nie go. 

Zrób jemu jutro schabowe. Nażre się i zapomni😂

1 minutę temu, Dr. Who napisał:

Zrób jemu jutro schabowe. Nażre się i zapomni😂

Właśnie zamierzam zrobić jutro szynke w sosie Ziemniaki i surówkę.