Martulka 48 Napisano Styczeń 7, 2021 Szkoda, że nasz wątek poleciał. Zwłaszcza, że nie było za bardzo do tego podstaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martulka 48 Napisano Styczeń 7, 2021 Dziewczyny tylko nie piszcie nazwiska! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirowa 81 Napisano Styczeń 12, 2021 10 godzin temu, Fela z Kaniowa napisał: idzcie na nowe forum i zalozcie tam watek. link podany jest w wątku Olfaktoria na str 23 Okej, ja czekam na utworzenie konta. Mam nadzieję dziewczyny, że się tam zobaczymy 🥰 nie ma co siedzieć na kafe, te kasowanie wątków mnie już denerwuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martulka 48 Napisano Styczeń 12, 2021 Ok. Do zobaczenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martulka 48 Napisano Styczeń 13, 2021 Może któraś z Was napisać nazwę nowego forum? Zapomniałam nazwy i nie mogę znaleźć przez wyszukiwarkę. A na wątku o O. już jej nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duzaplaga 6 Napisano Styczeń 13, 2021 5 godzin temu, Martulka napisał: Może któraś z Was napisać nazwę nowego forum? Zapomniałam nazwy i nie mogę znaleźć przez wyszukiwarkę. A na wątku o O. już jej nie ma:( Wanda hmcloud pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach