Aducha22 7 Napisano Styczeń 7, 2021 Hejka, otóż mam taki problem. Od 3 miesięcy jestem z cudowym chłopakiem, on kocha mnie, a ja jego. Niestety tak jak w poprzednich związkach, mam takie dziwne ,,cos" ze po kilku miesiącach się wypalam... mam wrażenie że ten związek nie ma sensu itp. Ale jak się z nim zobacze to tak nie myślę i jestem szczęśliwa. Myślicie ze może to wynikać z tego ze szybko sie przywiązuje i po prostu muszę mieć kontakt z taką osobą bo inaczej nie ma to sensu? Mial ktoś tak? Nie piszcie mi ze to nie jest ten jedyny, bo ja z każdym tak miałam... tez nie chce jakis chamskich komentarzy, pomagajmy sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 7, 2021 1 minutę temu, Aducha22 napisał: Od 3 miesięcy jestem z cudowym chłopakiem, on kocha mnie, a ja jego Albo miłość, albo 3 miesiące. Jesteś zauroczona, zakochana--nazewnictwo yebal pies, ale to nie może być miłość. 2 minuty temu, Aducha22 napisał: kilku miesiącach się wypalam Jak zauroczenie mija to tak właśnie dzieje się. Motylki zdychają. 3 minuty temu, Aducha22 napisał: to jest ten jedyny, bo ja z każdym tak miałam... To ilu miałaś już tych jedynych skoro z każdym tak miałaś jak z tym, a ten to TEN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aducha22 7 Napisano Styczeń 7, 2021 Bardziej mi chodzi o to ze chłopak wcześniej podobal mi się przez ROK, zawsze ktoś mi się podobal z kilka tygodniu nie więcej. Miałam 3 byłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 (edytowany) 44 minuty temu, Aducha22 napisał: Mial ktoś tak? Tak. Dzieje się tak wtedy, gdy między ludźmi nie ma chemii. Gdy sobie zaplanowali związek a nie wynika on z prawdziwych emocji. Edytowano Styczeń 7, 2021 przez Nemetiisto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach