Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aducha22

Co zrobić.

Polecane posty

Hejka, otóż mam taki problem. Od 3 miesięcy jestem z cudowym chłopakiem, on kocha mnie, a ja jego. Niestety tak jak w poprzednich związkach, mam takie dziwne ,,cos" ze po kilku miesiącach się wypalam... mam wrażenie że ten związek nie ma sensu itp. Ale jak się z nim zobacze to tak nie myślę i jestem szczęśliwa. Myślicie ze może to wynikać z tego ze szybko sie przywiązuje i po prostu muszę mieć kontakt z taką osobą bo inaczej nie ma to sensu? Mial ktoś tak? Nie piszcie mi ze to nie jest ten jedyny, bo ja z każdym tak miałam... tez nie chce jakis chamskich komentarzy, pomagajmy sobie. 

1 minutę temu, Aducha22 napisał:

Od 3 miesięcy jestem z cudowym chłopakiem, on kocha mnie, a ja jego

Albo miłość, albo 3 miesiące. Jesteś zauroczona, zakochana--nazewnictwo yebal pies, ale to nie może być miłość.

2 minuty temu, Aducha22 napisał:

kilku miesiącach się wypalam

Jak zauroczenie mija to tak właśnie dzieje się. Motylki zdychają.

3 minuty temu, Aducha22 napisał:

to jest ten jedyny, bo ja z każdym tak miałam...

To ilu miałaś już tych jedynych skoro z każdym tak miałaś jak z tym, a ten to TEN?

Bardziej mi chodzi o to ze chłopak wcześniej podobal mi się przez ROK, zawsze ktoś mi się podobal z kilka tygodniu nie więcej. Miałam 3 byłych.

44 minuty temu, Aducha22 napisał:

Mial ktoś tak?

Tak. Dzieje się tak wtedy, gdy między ludźmi nie ma chemii. Gdy sobie zaplanowali związek a nie wynika on z prawdziwych emocji.