Zagubiona1997 0 Napisano Styczeń 7, 2021 Zerwalam z chlopakiem po pijanemu przeprosiłam lecz to nic nie dało chcę być z nim czy jest szansa że mi wybaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judyta_20 316 Napisano Styczeń 7, 2021 3 minuty temu, Zagubiona1997 napisał: Zerwalam z chlopakiem po pijanemu przeprosiłam lecz to nic nie dało chcę być z nim czy jest szansa że mi wybaczy? Ale co zrobiłaś "po pijaku" - zerwałaś czy przeprosiłaś? ( uwierz, interpunkcja ma znaczenie ) A tak serio - Ty go znasz, Ty powinnaś wiedzieć, czy jest jakaś szansa. Ważny jest przecież powód, okoliczności, staż, itp. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 14 minut temu, Zagubiona1997 napisał: czy jest szansa że mi wybaczy? Jeśli kocha to wybaczy. Jeśli nie wybaczy to nie kocha. To nawet lepiej, że prawda wyjdzie na jaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona1997 0 Napisano Styczeń 7, 2021 10 minut temu, Judyta_20 napisał: Ale co zrobiłaś "po pijaku" - zerwałaś czy przeprosiłaś? ( uwierz, interpunkcja ma znaczenie ) A tak serio - Ty go znasz, Ty powinnaś wiedzieć, czy jest jakaś szansa. Ważny jest przecież powód, okoliczności, staż, itp. Powodzenia! Zerwałam podczas kłótni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach