ass80 0 Napisano Styczeń 9, 2021 Jak w tytule:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 9, 2021 1 godzinę temu, ass80 napisał: Jak w tytule:) Bardzo. Codziennie je sobie podśpiewuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ass80 0 Napisano Styczeń 9, 2021 5 minut temu, Nemetiisto napisał: Bardzo. Codziennie je sobie podśpiewuję. Ja też:)Podobno nawet ludzie witają/pozdrawiają się tym zwrotem,chociaż ja osobiście takich nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 9, 2021 1 minutę temu, ass80 napisał: Ja też:)Podobno nawet ludzie witają/pozdrawiają się tym zwrotem,chociaż ja osobiście takich nie znam. Dobra myśl! Też zacznę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ass80 0 Napisano Styczeń 9, 2021 2 minuty temu, Nemetiisto napisał: Dobra myśl! Też zacznę. Nie wiem czy to prawda,bo jak wspomniałem,sam nigdzie nie słyszałem takiego przywitania,ale chyba prawda,bo na Twitterze niektórzy tak się witają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach