Kar87 399 Napisano Luty 6, 2021 12 minut temu, Gejlkozloski napisał: Skasowany Wysłałam wam Ja też bym poprosiła na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HateMiszMasz 20 Napisano Luty 6, 2021 Ja tez proszę na priv nowy wątek i jakbyście miały tego insta o naszej kruloffffej 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMi1 556 Napisano Luty 6, 2021 Ja też poproszę o link do nowego wątku na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMi1 556 Napisano Luty 6, 2021 2 godziny temu, Gejlkozloski napisał: Skasowany Wysłałam wam Prześlij proszę i mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliahxcka 12 Napisano Luty 6, 2021 Halo dziewczyny, rowniez poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudak92 5 Napisano Luty 6, 2021 Można prosić tez chetnie poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugo92 86 Napisano Luty 6, 2021 14 minut temu, Cudak92 napisał: Można prosić tez chetnie poczytam To i ja poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jokaroanna 12 Napisano Luty 7, 2021 Ja również poproszę na priv ❤ Moja obowiązkowa lektura przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokos885 0 Napisano Luty 7, 2021 Również poproszę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirsty 330 Napisano Luty 7, 2021 Ok to ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Luty 7, 2021 Wątek znowu usunięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekscentryczna_32 347 Napisano Luty 7, 2021 51 minut temu, Gejlkozloski napisał: Wątek znowu usunięty Wlasnie widzialam. Niech ona sie lepiej za robote wezmie, a nie za zglaszanie watkow. Czy ona mysli, ze nie powstana nowe? Pfff 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMi1 556 Napisano Luty 7, 2021 Dziewczyny trzeba założyć wątek pod nazwą, który się z nią nie kojarzy. Trudniej będzie jej znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekscentryczna_32 347 Napisano Luty 7, 2021 20 minut temu, MałaMi1 napisał: Dziewczyny trzeba założyć wątek pod nazwą, który się z nią nie kojarzy. Trudniej będzie jej znaleźć Moze cos, co jest jej przeciwienstwem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brenda 45 Napisano Luty 7, 2021 Dodała coś nowego na insta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xxx95 90 Napisano Luty 8, 2021 22 godziny temu, Ekscentryczna_32 napisał: Moze cos, co jest jej przeciwienstwem? Przeciwieństw jest masa ładna dziewczyna, kobieta z klasą, długonoga piękność, ponętna brunetka, miłośniczka zwierząt, profesjonalna stylistka, szczęśliwa mężatka, inteligentna abstynentka, chodzący wzór do naśladowania, miła i kulturalna dusza towarzystwa, rozchwytywana przez marki w celu współpracy, perfekcyjnie znająca dwa języki, poukładana mama trójki dzieci, ceniąca spokój i naturę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Luty 8, 2021 2 godziny temu, Xxx95 napisał: Przeciwieństw jest masa ładna dziewczyna, kobieta z klasą, długonoga piękność, ponętna brunetka, miłośniczka zwierząt, profesjonalna stylistka, szczęśliwa mężatka, inteligentna abstynentka, chodzący wzór do naśladowania, miła i kulturalna dusza towarzystwa, rozchwytywana przez marki w celu współpracy, perfekcyjnie znająca dwa języki, poukładana mama trójki dzieci, ceniąca spokój i naturę ... Ona i tak znajdzie wszystko znika z prędkością światła, ale musialysmy ją wkur*** 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqq 1203 Napisano Luty 8, 2021 11 minut temu, Gejlkozloski napisał: Ona i tak znajdzie wszystko znika z prędkością światła, ale musialysmy ją wkur*** Prawda boli zła jest bo wiemy o jej biznesie kamerkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Luty 8, 2021 2 minuty temu, Moniqq napisał: Prawda boli zła jest bo wiemy o jej biznesie kamerkowym Pewnie nie może już dodać tego filmiku na tiktoka bo jej zablokowali, że ciągle był zgłaszany, a to była taka dobra reklama jej kamerkowych poczynań i za co ona teraz będzie prosecco kupowała dwie butelki dziennie to nie są tanie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaspar66 1466 Napisano Luty 8, 2021 No i poleciał kolejny.. za robotę by sie larwa leniwa wzięła a nie usuwanie wątków! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Luty 8, 2021 Mąż marnotrawny wrócił do domu i już nie może świecić tyłkiem na kamerkach to jej się nudzi strasznie, trzeba jej jakąś robotę znaleźć 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FicusBambino 34 Napisano Luty 8, 2021 Heyo, po 3 miesiacach obserwowania i plakania ze smiechu ( ma lockdownie w koncu sie moze zaczac nudzic ) w koncu zalogowalam sie ale majeteczki polecialy... czy tak zapytam, jest mozliwosc ze zostalam zablokowana bo jestem nowa? Nie oskarzam tylko pytam.. to moja pierwsza stycznosc z Kafeteria A tak w ogole to witam i dziekuje za te dawke smiechu... jestem z Wami od Woooon... po kryjomu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqq 1203 Napisano Luty 8, 2021 Oglądam jej nową produkcję i pierwsze co się rzuca w oczy to te włosy nie rozczesane, później oczywiście wleciał turban na głowie, sto ręczników na drzwiach wtf kto tak robi. I te stopy nosz kurde ostatni raz jem jak oglądam kruloffa jeszcze się nie nauczyłam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Luty 8, 2021 3 minuty temu, FicusBambino napisał: Heyo, po 3 miesiacach obserwowania i plakania ze smiechu ( ma lockdownie w koncu sie moze zaczac nudzic ) w koncu zalogowalam sie ale majeteczki polecialy... czy tak zapytam, jest mozliwosc ze zostalam zablokowana bo jestem nowa? Nie oskarzam tylko pytam.. to moja pierwsza stycznosc z Kafeteria A tak w ogole to witam i dziekuje za te dawke smiechu... jestem z Wami od Woooon... po kryjomu Królowa ogrów zeżarła wątek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekscentryczna_32 347 Napisano Luty 8, 2021 Ja wiem jak ta łajza to znajduje, szok ze z jej IQ na to wpadla. Kiedys jej sie znudzi to zglaszanie. Pamietaj! Jako osoba rzekomo gleboko udochowiona, positive vibes i inne glupotki powinnas sobie darowac wchodzenie na kafe. W koncu tutaj tylko hejt! Zadbaj o swoje zdrowie, nie czytaj, zapal kadzidelko odpal muzyczke i zalej sie dwiema buteleczkami proseczko! buziaczki! 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekscentryczna_32 347 Napisano Luty 8, 2021 8 minut temu, Gejlkozloski napisał: Mąż marnotrawny wrócił do domu i już nie może świecić tyłkiem na kamerkach to jej się nudzi strasznie, trzeba jej jakąś robotę znaleźć Zobaczymy na jak dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FicusBambino 34 Napisano Luty 8, 2021 1 minutę temu, Gejlkozloski napisał: Królowa ogrów zeżarła wątek Szybka jest ostatnio Nie lubie zle mhslec o ludziach ale ona jest ewenementem klamliwym, ze szok No to chociaz tyle... w razie czego... bede Was szukac zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekscentryczna_32 347 Napisano Luty 8, 2021 2 godziny temu, Xxx95 napisał: Przeciwieństw jest masa ładna dziewczyna, kobieta z klasą, długonoga piękność, ponętna brunetka, miłośniczka zwierząt, profesjonalna stylistka, szczęśliwa mężatka, inteligentna abstynentka, chodzący wzór do naśladowania, miła i kulturalna dusza towarzystwa, rozchwytywana przez marki w celu współpracy, perfekcyjnie znająca dwa języki, poukładana mama trójki dzieci, ceniąca spokój i naturę ... Doceniam kreatywnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMi1 556 Napisano Luty 8, 2021 3 minuty temu, Ekscentryczna_32 napisał: Ja wiem jak ta łajza to znajduje, szok ze z jej IQ na to wpadla. Kiedys jej sie znudzi to zglaszanie. Pamietaj! Jako osoba rzekomo gleboko udochowiona, positive vibes i inne glupotki powinnas sobie darowac wchodzenie na kafe. W koncu tutaj tylko hejt! Zadbaj o swoje zdrowie, nie czytaj, zapal kadzidelko odpal muzyczke i zalej sie dwiema buteleczkami proseczko! buziaczki! 🥰 Dziwne, że ten jeszcze jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMi1 556 Napisano Luty 8, 2021 Jak coś to dajcie znać na priv jak powstanie coś nowego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach