Pati04 62 Napisano Luty 17, 2021 45 minut temu, Meggi Peggy napisał: Kruloffa ma takie dojścia ze nawet chyba ig poleciał Chyba ze tylko ja mam jakiś problem? co do jej nowego grwm uśmiałam się jak nigdy . „ wypadek przy pracy” Ahmed się za bardzo wczuł czy przyj.. ebala po pijaku? Tez sie zdziwiłam ze nie ma insta. Usunięty został? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meggi Peggy 188 Napisano Luty 17, 2021 1 godzinę temu, Pati04 napisał: Tez sie zdziwiłam ze nie ma insta. Usunięty został? Wlasnie nie wiem. Trzeba zapytać się huesta albo nowaona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kar87 399 Napisano Luty 17, 2021 18 minut temu, Meggi Peggy napisał: Wlasnie nie wiem. Trzeba zapytać się huesta albo nowaona. Coś ktoś pisał że został zbanowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xxx95 90 Napisano Luty 17, 2021 7 godzin temu, MagMag napisał: Na Ig już kruloffa oburzona ze jej zarzucają poprawki urody. A ona nie klamieeee... jakiej urody? Nie widzę żadnych poprawek. Może oprócz tego że jej wielki ryj nie wygląda jak kafelek w mojej łazience przez tą szpiczastą brodę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati04 62 Napisano Luty 17, 2021 Wbijajcie na grupe na fb " ulubione youtuberki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maariolkaa 126 Napisano Luty 20, 2021 wszystkie wątki o królowej zostały usunięte??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaspar66 1466 Napisano Luty 20, 2021 Dla fanek mocnych wrażeń - w nowym vlogu ostrzega ze bedzie za niedługo mierzymy w bieliźnie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati04 62 Napisano Luty 22, 2021 Jprdl wszystkie wątki lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xxx95 90 Napisano Luty 22, 2021 Ciekawe czemu ten jeszcze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
princess_ana 116 Napisano Luty 22, 2021 No to może zostańcie na tym lub dajcie namiar na którym siedzicie, bo niektórzy też by chcieli się udzielać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kar87 399 Napisano Luty 22, 2021 1 godzinę temu, Xxx95 napisał: Ciekawe czemu ten jeszcze jest Bo mało wiary pisze i podejrzewam że dlatego jeszcze istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaspar66 1466 Napisano Luty 22, 2021 Pokaz w bieliźnie.... żenująca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kar87 399 Napisano Luty 22, 2021 10 minut temu, Gaspar66 napisał: Pokaz w bieliźnie.... żenująca Dokładnie po co ona to wrzuca żeby co udowodnić i komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zielonooka 14 Napisano Luty 26, 2021 Jaki jest główny wątek o kruloffej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looolaaa 8 Napisano Luty 26, 2021 18 minut temu, Zielonooka napisał: Jaki jest główny wątek o kruloffej? Też poproszę bo tu się nic nie dzieje 🥱 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaspar66 1466 Napisano Luty 27, 2021 Ja tez ! Szczególnie ze mamy modeling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaspar66 1466 Napisano Luty 27, 2021 Aspiracje na intersznaszynal model plus size. Ciekawe ile zapłaciła za te zdjęcia ktoś ja wkręcił w płatna sesje a ta zakłada karierę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nxtxlix 12 Napisano Luty 28, 2021 Dnia 5.02.2021 o 21:34, Estrella en el Cielo napisał: Jakoś mało story u kruloffej, chyba boi się przypału albo dzisiaj lajcik z ahmedem a jutro bajlando u psiapsiółeczek o co chodzi z Ahmedem? Wgl widzialyscie w najnowszej produkcji jak jakis typ przeszedl za nia wygladal jak jakis robol ;o sebek jest duzo nizszy i grubszy niz ten uwieczniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kar87 399 Napisano Luty 28, 2021 Każda modelka nawet ta plus size musi być naturalna a nie sztuczne usta rzęsy doczepione tapety kilo na twarzy i kwas w brodzie no ludzie i jeszcze ten fale tanpojechała żeby zapłacić za zdiecia a nie na casting.kto nie klimaty to łyknie jej historię o żekomym modelingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marti123 1 Napisano Marzec 1, 2021 Co się stało z kontem na ig? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mabli 141 Napisano Marzec 1, 2021 (edytowany) 29 minut temu, Marti123 napisał: Co się stało z kontem na ig? Nic, jest dalej. Pewnie Cię królowa zablokowała 22 godziny temu, Nxtxlix napisał: o co chodzi z Ahmedem? Wgl widzialyscie w najnowszej produkcji jak jakis typ przeszedl za nia wygladal jak jakis robol ;o sebek jest duzo nizszy i grubszy niz ten uwieczniony Zaraz robol, Sebek przecież pracuje fizycznie, coś z dachami chyba robi. Edytowano Marzec 1, 2021 przez mabli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rampapam 0 Napisano Listopad 18, 2021 Działa Wam ten główny wątek "woooon"? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach