cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 Ja studiuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, Java napisał: Ja studiuje / a co studiujesz ? na którym jesteś roku i gdzie studiujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, cziłała atakuje napisał: a co studiujesz ? na którym jesteś roku i gdzie studiujesz Medycynę, 3rok. W Gdańsku. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, Java napisał: Medycynę, 3rok. W Gdańsku. ooo to trudne studia. a jak ze specjalizacja? idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 5 minut temu, homosuperior666 napisał: tak, aktualnie hegla. ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 1 minutę temu, cziłała atakuje napisał: ooo to trudne studia. a jak ze specjalizacja? idziesz? ortodoncja albo protetyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaYuko 95 Napisano Styczeń 10, 2021 39 minut temu, cziłała atakuje napisał: ? Ja już po studiach, ale ciągle wierzę, że pójdę jeszcze na te swoje wymarzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 3 godziny temu, Java napisał: ortodoncja albo protetyka. a bo ty na ld ok a dzieci? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 3 godziny temu, MiaYuko napisał: Ja już po studiach, ale ciągle wierzę, że pójdę jeszcze na te swoje wymarzone trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, cziłała atakuje napisał: a bo ty na ld ok a dzieci? xd boże po co ty mnie o takie rzeczy pytasz xD Jestem na kierunku lekarsko-dentystycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Ja studiuję ! Kafeterie ! fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 2 minuty temu, Java napisał: boże po co ty mnie o takie rzeczy pytasz xD Jestem na kierunku lekarsko-dentystycznym bo wiem że specjalizacje długo trwaja dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 2 minuty temu, cziłała atakuje napisał: bo wiem że specjalizacje długo trwaja dlatego Może jedno . albo zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 2 minuty temu, cziłała atakuje napisał: bo wiem że specjalizacje długo trwaja dlatego zreszta juz mam jedno dziecko - Stelle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, Java napisał: zreszta juz mam jedno dziecko - Stelle what Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 1 minutę temu, Java napisał: Może jedno . albo zero a czm tak nie chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, cziłała atakuje napisał: what psa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 10, 2021 (edytowany) Przed chwilą, cziłała atakuje napisał: a czm tak nie chcesz? boże po prostu nie lubie Edytowano Styczeń 10, 2021 przez Java Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, Java napisał: boże po prostu nie lubie ah ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Styczeń 10, 2021 Przed chwilą, Java napisał: psa a to by wszystko wyjasnialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Styczeń 10, 2021 W-F, drugi rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cziłała atakuje 3 Napisano Luty 25, 2021 Siema ktoś jeszcze studiuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach