TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 12, 2021 Jezzu , umieram!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 12, 2021 1 minutę temu, BoniBluBąbel napisał: Ostatnie namaszczenie Nie wierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 12, 2021 Przed chwilą, BoniBluBąbel napisał: Wszyscy umieramy już w chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 12, 2021 Nie, wszyscy mamy przypisana datę śmierci w czasie przyjsca na świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 12, 2021 5 minut temu, BoniBluBąbel napisał: Cóż. Widocznie twoja godzina wybila. Ale jeszcze trochę moglabym pozyc, przestań!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 12, 2021 2 godziny temu, TwojaMuuza napisał: Jezzu , umieram!!! Szybkiego powrotu do zdrowia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 12, 2021 1 godzinę temu, FanNaturyzmu napisał: Szybkiego powrotu do zdrowia ! Nie dziękuję, niechaj się spełni. Glowa mi pęka, jutro będę wiedzieć czy to koronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 12, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Nie dziękuję, niechaj się spełni. Glowa mi pęka, jutro będę wiedzieć czy to koronka Ból głowy i gorączka czy coś więcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 12, 2021 Przed chwilą, FanNaturyzmu napisał: Ból głowy i gorączka czy coś więcej ? 38 temp. Okropny bol glowy gardła i nóg. To chyba to. Brak apetytu totalny - to akurat na plus. Boje się jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 12, 2021 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: 38 temp. Okropny bol glowy gardła i nóg. To chyba to. Brak apetytu totalny - to akurat na plus. Boje się jutra. Ja myślałem że się przeziębiłem , więc wziąłem w pracy wolne , i leżę w łóżku , miałem tylko ból głowy najwięcej 39.8 i gorączkę , jestem w domu od wtorku , w czwartek dzwonię do przychodni a tam od razu na test , i w piątek pojechałem do luksmedu , w sobotę miałem RNA wirusa aktywne w organizmie , izolacja do następnej soboty a w niedzielę o 18 wszystko mi przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach