NieznajomyOn 627 Napisano Styczeń 13, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Pogmatwane to wszystko u ciebie. Ty jesteś niezdecydowana, bo grają emocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 13, 2021 4 minuty temu, misiek172 napisał: A sama sobie zmierzyłas temperaturę czy ktoś Tobie zmierzył ? Hahaha, sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 13, 2021 Dobranocka, teraz wszyscy ładnie do spania;)- szybciutko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 13, 2021 7 minut temu, TwojaMuuza napisał: Hahaha, sama Fajnie że potrafisz się do tego przyznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Styczeń 13, 2021 Muuza, marzysz o miłości nieskazitelnie czystej.To jak nałóg, jak rozpalony ogień w kominku i On. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 13, 2021 6 minut temu, TwojaMuuza napisał: Dobranocka, teraz wszyscy ładnie do spania;)- szybciutko!!! Jeszcze przed snem też zmierzę sobie temperaturę, bo jakoś tak gorąco trochę mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 13, 2021 Dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 13, 2021 Dobranoc, niech przyśni się Tobie coś miłego (np jakiś misio) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 14, 2021 Hej moja Muuzo. Jak Twoje samopoczucie dzisiaj ? Gorączki już nie ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 14, 2021 1 godzinę temu, misiek172 napisał: Hej moja Muuzo. Jak Twoje samopoczucie dzisiaj ? Gorączki już nie ma ? Hej, godzinę temu juz nie było, zobaczymy później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 14, 2021 7 minut temu, TwojaMuuza napisał: Hej, godzinę temu juz nie było, zobaczymy później. No to super, jednak mam dobry wpływ na Twoje zdrowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 14, 2021 Opowiedz jak Ci minął dzień ? Pracowałaś czy leczyłaś się na zwolnieniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Styczeń 14, 2021 Nie masz żadnego, bo widzę jak za nią latasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 14, 2021 14 minut temu, misiek172 napisał: Opowiedz jak Ci minął dzień ? Pracowałaś czy leczyłaś się na zwolnieniu ? Leczyłam się, trochę pracowałam a jutro juz praca na całego jednak jeszcze w domu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 14, 2021 7 minut temu, NieznajomyOn napisał: Nie masz żadnego, bo widzę jak za nią latasz Coooo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 14, 2021 Skoro jesteś Muuzą to podaj jakąś nutkę którą lubisz słuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Styczeń 14, 2021 6 minut temu, TwojaMuuza napisał: Coooo? Nic, a co byś chciała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 14, 2021 13 minut temu, misiek172 napisał: Skoro jesteś Muuzą to podaj jakąś nutkę którą lubisz słuchać Nie za bardzo mogę pisać:) Rozumiesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 14, 2021 50 minut temu, TwojaMuuza napisał: Nie za bardzo mogę pisać:) Rozumiesz;) No rozumiem, domyślam się dlaczego nie możesz pisać. To życzę zdrówka i kolorowych snów. I koniecznie zmierz sobie jeszcze temperaturę przed snem, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach