Pozytywna 0 Napisano Styczeń 14, 2021 Hej wszystkim Rok temu rozstałam się z chłopakiem, z którym byłam 4 lata. To była jego decyzja, twierdził że chce być sam, mimo to wiem że spotykał się z dziewczynami niedługo po rozstaniu. Nie mieliśmy praktycznie kontaktu przez rok, ewentualnie wspólni znajomi i fakt, że napisal z przeprosinami kilka miesiecy temu. Niedawno wysłał mi życzenia urodzinowe, popisalismy kilka dni z przerwami a teraz znów cisza, nie odpisuje. Ponoć spotyka się z jakąś dziewczyną ale nie dopytuje co ich łączy.. Mi na Nim nadal zależy, to były najlepsze lata mojego zycia, ale on chyba po prostu chciał dać o sobie znać. Jak myślicie? Co facet może mieć w głowie pisząc a potem znów olewajac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 14, 2021 12 minut temu, Pozytywna napisał: Jak myślicie? Co facet może mieć w głowie pisząc a potem znów olewajac? Ma chęć zarooochać za jakiś czas, gdyby z innymi mu nie wyszło, więc podtrzymuje emocjonalną kroplówkę. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cierpka 39 Napisano Styczeń 14, 2021 1 godzinę temu, Nemetiisto napisał: Ma chęć zarooochać za jakiś czas, gdyby z innymi mu nie wyszło, więc podtrzymuje emocjonalną kroplówkę. Dość brutalnie. Ale zgadzam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pozytywna 0 Napisano Styczeń 14, 2021 3 minuty temu, Cierpka napisał: Dość brutalnie. Ale zgadzam się. 1 godzinę temu, Nemetiisto napisał: Ma chęć zarooochać za jakiś czas, gdyby z innymi mu nie wyszło, więc podtrzymuje emocjonalną kroplówkę. Ała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach