ElitexD 333 Napisano Styczeń 18, 2021 Według mnie cały rok mogło by być 30 stopni :) A wy jaka pogodę lubicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietka 42 Napisano Styczeń 18, 2021 Ciepło, ciepłej, albo gorąco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cierpka 39 Napisano Styczeń 18, 2021 1 godzinę temu, ElitexD napisał: Według mnie cały rok mogło by być 30 stopni A wy jaka pogodę lubicie Zostawiamy zimę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia* 237 Napisano Styczeń 18, 2021 Prawdziwa zima jaka jest teraz bardzo mi się podoba, ale wystarczy, że będzie przez miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Styczeń 18, 2021 1 godzinę temu, ElitexD napisał: Według mnie cały rok mogło by być 30 stopni A wy jaka pogodę lubicie Cztery pory roku. Najbardziej lato,ciepło i długie dni, jednak nie 30 stopni, trochę mniej. I suchą ciepłą jesień, babie lato, to jak przedłużenie lata. Zima ma być teraz nie w kwietniu jak się to już zdarzało. D,R mrozy już od jutro odpuszczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 18, 2021 Jak ma już być zima to niech będzie chociaż śnieg a nie przez 3 miesiące plucha deszczowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 18, 2021 8 minut temu, PNINA napisał: Cztery pory roku. Najbardziej lato,ciepło i długie dni, jednak nie 30 stopni, trochę mniej. I suchą ciepłą jesień, babie lato, to jak przedłużenie lata. Zima ma być teraz nie w kwietniu jak się to już zdarzało. D,R mrozy już od jutro odpuszczają. Niestety w naszym klimacie są już tylko 2 pory, jak zacznie się szara jesień w listopadzie to trwa ona do marca niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Styczeń 18, 2021 7 minut temu, ElitexD napisał: Niestety w naszym klimacie są już tylko 2 pory, jak zacznie się szara jesień w listopadzie to trwa ona do marca niestety. To mamy miłą niespodziankę teraz, śnieg i mróz Szkoda że go na święta nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia* 237 Napisano Styczeń 18, 2021 Nikt nie lubi pluchy i roztopów, ale u mnie jest -8 i śnieg, więc jest prawdziwa piękna zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia* 237 Napisano Styczeń 18, 2021 Dokładnie https://nowe.memy.pl/show/big/uploads/Post/142464/14946196238964.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia* 237 Napisano Styczeń 18, 2021 Przed chwilą, BoniBluBąbel napisał: Nienawidze tego. A Ty nie narzekasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia* 237 Napisano Styczeń 18, 2021 Przed chwilą, BoniBluBąbel napisał: W takim klimacie zyje. Jaki mam wplyw na pogode? To dobrze. Ja też nie bo pogoda raczej nie psuje mi planów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Styczeń 18, 2021 U mnie dziś - 10. Tona śniegu i przepiękne słońce. Ale czekam na ciepelko. Dla mnie zima może być tylko w okresie świat. Nie lubię zimna. Brrrr Wiosna, lato to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 18, 2021 11 minut temu, KKeira napisał: U mnie dziś - 10. Tona śniegu i przepiękne słońce. Ale czekam na ciepelko. Dla mnie zima może być tylko w okresie świat. Nie lubię zimna. Brrrr Wiosna, lato to jest to Ja na śniegu już się pobawiłem udało mi się to co zawsze chciałem spróbować. Wejść bokiem i idealnie trafić w miejsce parkingowe. Oczywiście próbowałem jak nikt inny nie stał z boku xd A wolę lato bo mam jeziora blisko i fajne to były wieczory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 18, 2021 To u mnie jakoś zimniej , do godziny 9 było -20 a teraz jest -14. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia* 237 Napisano Styczeń 18, 2021 Nie ma to jak pisanie o pogodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Styczeń 18, 2021 37 minut temu, ElitexD napisał: A wolę lato bo mam jeziora blisko i fajne to były wieczory Zdecydowanie lato. Tylko upał ponad 30 stopni nie. I te komary........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Styczeń 18, 2021 4 godziny temu, ElitexD napisał: Według mnie cały rok mogło by być 30 stopni A wy jaka pogodę lubicie 20 stopni i jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Styczeń 18, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, ElitexD napisał: Ja na śniegu już się pobawiłem udało mi się to co zawsze chciałem spróbować. Wejść bokiem i idealnie trafić w miejsce parkingowe. Oczywiście próbowałem jak nikt inny nie stał z boku xd A wolę lato bo mam jeziora blisko i fajne to były wieczory Uu spoko. A spróbowałbyś jakby stały z boku auta? Moje auto zamarzło. Po sobotnich nocnych mrozach nie mogę go odpalic Edytowano Styczeń 18, 2021 przez KKeira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 18, 2021 4 godziny temu, ElitexD napisał: Według mnie cały rok mogło by być 30 stopni A wy jaka pogodę lubicie Chciałabym żeby caly rok bylo ponad 30 stopni ciepła w dzien 22 nocą. Chciałabym dniami wygrzewać się a nocami balować przy blasku księżyca, zapomnieć o chorobach o pracy tylko wakacje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 18, 2021 23 minuty temu, KKeira napisał: Uu spoko. A spróbowałbyś jakby stały z boku auta? Moje auto zamarzło. Po sobotnich nocnych mrozach nie mogę go odpalic Raczej nie próbowałbym Wczoraj koledze pomagałem odpalić samochód na kable bo nie mógł odpalić. Mam nowy akumulator i mrozy mi nie straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach