Moni86 0 Napisano Styczeń 20, 2021 Po rozstaniu poznałam faceta przez telefon sprzedając pojazd i utrzymujemy kontakt od października w tym że się nie spotkaliśmy bo dzieli nas ponad 600km jest idealny w tym że mam jakąś blokadę że musię nie spodobam czy coś a bardzo się przywiązałam do godzinnych rozmów, męczy tochholernie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Styczeń 20, 2021 Proponuję spotkać się jak najszybciej i mieć to z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jack445 260 Napisano Styczeń 20, 2021 2 godziny temu, Moni86 napisał: Po rozstaniu poznałam faceta przez telefon sprzedając pojazd i utrzymujemy kontakt od października w tym że się nie spotkaliśmy bo dzieli nas ponad 600km jest idealny w tym że mam jakąś blokadę że musię nie spodobam czy coś a bardzo się przywiązałam do godzinnych rozmów, męczy tochholernie..... To nawet nie dodaliście się do znajomych na FB ? Czyli on może być żonaty, a Ty nic o nim nie wiesz... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni86 0 Napisano Styczeń 20, 2021 Wiem i to dużo i żony nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni86 0 Napisano Styczeń 20, 2021 A z fb nie wszyscy korzystają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 22, 2021 No to bierz się za niego. W czym problem skoro obydwoje jesteście wolni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Styczeń 23, 2021 Dnia 20.01.2021 o 13:39, Moni86 napisał: Po rozstaniu poznałam faceta przez telefon sprzedając pojazd i utrzymujemy kontakt od października w tym że się nie spotkaliśmy bo dzieli nas ponad 600km jest idealny w tym że mam jakąś blokadę że musię nie spodobam czy coś a bardzo się przywiązałam do godzinnych rozmów, męczy tochholernie..... Zawsze jest taka możliwość ja mam tak za każdym razem pisze się super a jak mnie zobaczą na żywo to się wycofują tylko ,ze ja jestem przy kości..cóż takie życie mają do tego prawo. Nie przedłużaj szkoda czasu spotkaj się jak najszybciej może nie będzie tak źle..Widział jakieś Twoje zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach