Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pola0123456

Czy po 1 minucie spóźnienia mogę dzwonić na policję ?

Polecane posty

Zbawią Cię te dwie godziny? Chcesz mu robić na złość, a on tylko chce więcej czasu z dzieckiem spędzić. Jak myślisz, kto na tym lepiej wyjdzie jak dziecko zrozumie sytuację?

Gdyby moja matka robiła ojcu jazdy z powodu takiej pierdoły, tym samym utrudniając mi kontakty z ojcem, to w momencie ukończenia 18 roku życia spakowałabym manatki i już by mnie nigdy więcej nie zobaczyła. Wolałabym w noclegowni mieszkać, niż pod jednym dachem z taką jadowitą żmiją.

21 godzin temu, Ciężka Nutka napisał:

Zbawią Cię te dwie godziny? Chcesz mu robić na złość, a on tylko chce więcej czasu z dzieckiem spędzić. Jak myślisz, kto na tym lepiej wyjdzie jak dziecko zrozumie sytuację?

Ale czy ty nie rozumiesz, ze gdyby nie te moje upomnienia to spóźnienia byłoby dużo większe i trafiałyby się częściej ?

16 godzin temu, wolna_kobieta napisał:

Gdyby moja matka robiła ojcu jazdy z powodu takiej pierdoły, tym samym utrudniając mi kontakty z ojcem, to w momencie ukończenia 18 roku życia spakowałabym manatki i już by mnie nigdy więcej nie zobaczyła. Wolałabym w noclegowni mieszkać, niż pod jednym dachem z taką jadowitą żmiją.

Ja nie utrudniam kontaktów córki z moim byłym. Ja jedynie czego to domagam się, żeby przestrzagał umowy, która jest między nami. 

21 minut temu, pola0123456 napisał:

Ale czy ty nie rozumiesz, ze gdyby nie te moje upomnienia to spóźnienia byłoby dużo większe i trafiałyby się częściej ?

więc zamiast na 6 umawiajcie się na 8. No...ale to przecież nie chodzi o te spóżnienia, co? 

Gość Bluegrey
7 godzin temu, pola0123456 napisał:

Wiesz, wiele samotnych matek, nawet mających już na tyle duże dziecko, chętnie by doceniło taki dodatkowy czas dla siebie 🙂