pat665 1 Napisano Styczeń 22, 2021 Hej. Mam następujący problem. Bardzo chce zwrócić na siebie uwagę jednego policjanta. Od czasu do czasu przejeżdża koło mojej pracy. Nie lubię robić koło siebie sztucznego zamieszania ale chcę żeby zwrócił na mnie uwage. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 22, 2021 31 minut temu, pat665 napisał: Hej. Mam następujący problem. Bardzo chce zwrócić na siebie uwagę jednego policjanta. Od czasu do czasu przejeżdża koło mojej pracy. Nie lubię robić koło siebie sztucznego zamieszania ale chcę żeby zwrócił na mnie uwage. Niech Cię zaaresztuje i pomacha pałką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 22, 2021 37 minut temu, pat665 napisał: Hej. Mam następujący problem. Bardzo chce zwrócić na siebie uwagę jednego policjanta. Od czasu do czasu przejeżdża koło mojej pracy. Nie lubię robić koło siebie sztucznego zamieszania ale chcę żeby zwrócił na mnie uwage. To ja będzie jechał to wypnij tyłek a na pewno zwrócisz uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat665 1 Napisano Styczeń 22, 2021 Serio się pytam. Wiem że kogoś może to śmieszyć że dorosła kobieta jest na tyle wstydliwa że szuka porad w internecie ale nie mam pomysłu co zrobić a nie będę na siłę koło siebie robiła sztucznego zamieszania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 22, 2021 (edytowany) Zrób akcję jak jego kolega po fachu. Edytowano Styczeń 22, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 22, 2021 (edytowany) 5 minut temu, pat665 napisał: nie będę na siłę Cokolwiek zrobisz będzie na siłę... Kolczatkę mu pod koła, urzekniesz go tym. Edytowano Styczeń 22, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 22, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 22, 2021 8 minut temu, pat665 napisał: Serio się pytam. Wiem że kogoś może to śmieszyć że dorosła kobieta jest na tyle wstydliwa że szuka porad w internecie ale nie mam pomysłu co zrobić a nie będę na siłę koło siebie robiła sztucznego zamieszania. To napisałem wypnij się to na pewno zauważy a jak będzie patrzył to się uśmiechaj jak głupi do sera Na pewno jesteś dojrzała bo mam wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach