Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabełek1993

Chłopak z którym kręcę mnie nie ugościł

Polecane posty

Hej byłam ostatnio u kolegi któremu na mnie zależy a ja się próbuje przekonaćZz Czasem się spotykamy na plotki. On pracuje cały czas zdalnie wiec całe dnie siedzi w domu ja niestety czasem muszę być w biurze i pojechałam do niego zmęczona po pracy. On nawet nie zaproponował mi szklanki wody już nie wspomnę o jakiś przekąskach czy z grzeczności mógł cokolwiek zaproponować do jedzenia. Wyjął piwo i zaczął pic i tylko mi piwo zaproponował. Troche chamsko. A najlepsze jest to, ze zapytał o której bym była na co ja ze o 17 a on czy mogłabym o 18 a ja ze nie bo wole od razu po pracy gdyż nie opłaca mi się wracac do domu a on ze No ok bo on musi wysprzątać mieszkanie . Jak przyszłam to niestety nie było widać żeby sprzątał. Był mega syf... co o takiej osobie mam myśleć ? Czy warto w ogóle sobie zawracać głowę ?

15 godzin temu, diabełek1993 napisał:

[...] co o takiej osobie mam myśleć ? [...]

Z opisu widzę tę sytuację tak, że zawiadamiasz faceta o swojej wizycie tego samego dnia i oczekujesz od razu wielkiej organizacji i honorów. Tymczasem, mimo, że on siedzi w domu, to jednak pracuje, a praca zdalna jest jak każda inna, też zajmuje czas i męczy... Nie zdziwiłabym się, gdyby tę godzinę, o którą Cię poprosił, musiał wykorzystać na coś innego, niż sprzątanie. Trochę wyobraźni. Mogłaś mu ją dać i zjeść coś w międzyczasie. Facet nie ma obowiązku Cię żywić, ani domyślać się, czego Ci potrzeba. Jeśli byłaś głodna, mogłaś po prostu zaproponować wspólną kolację, zamiast robić z siebie ofiarę. To nie była randka - nawet nie jesteście parą! - i nie on zapraszał, więc trudno wymagać rewelacji. Warto też samodzielnie o siebie dbać, nie oczekując, że inni zawsze będą wokół biegać.  Chcesz szklankę wody? - idź do kuchni i zwyczajnie sobie weź, jeśli chcesz, na luzie.