Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iXper

Czy to normalne, że udaje geja?

Polecane posty

Piszę znowu w innym temacie, bo w erotycznych mi usunęli post

Codziennie sobie wmawiam od jakiegoś czasu, że jestem gejem, przestałem się masturbować do lasek, powiesiłem se w pokoju plakaty hot modeli i piosenkarzy, a na tapetę w formie ustawiłem zdjęcia pomarszczonych zdeformowanych pasztetów, już teraz czuję wstręt do lasek, oraz zamówiłem sobie dildo. Czuję poprostu wstręt do siebie, jestem bardzo brzydki i mam problemy psychiczne, wiem że w najlepszym wypadku stać mnie na jakiegoś wsiowego patologicznego paszteta z którym będę harował na najniższą krajową, wiele osób z którymi się spotkałem w mieście do którego dojeżdzam i których codziennie widzę w fonie są dużo lepsi odemnie i mojego betonowego otoczenia, uważam, że jak każdy mam predyspozycje do bycia lepszym i kimś wartym uwagi, a nie szarym prostym człowieczkiem

Przed chwilą, dotcom napisał:

? nie kumam

A co chcesz niby do skumania? Jestem brzydalem, bez jakiejkolwiek charyzmy, umiem zrobić parę podstawowych czynności i zaprzeć się, ale jestem strasznym leniem i ... z tego jest. U ładnych i fajnych lasek nie mam szans, gejów jest natomiast mniej i mają mniejszy wybór, poza tym uważam, że z moją psychą łatwiej byłoby mi jako homoś

40 minut temu, Elciaa29 napisał:

Ile razy jeszcze to samo ?

Czy na tym forum da się blokować innych userów? Jak tak to poproszę o rade i będę wdzięczny

Przed chwilą, dotcom napisał:

chcialbys sobie ptaka uciąc nie wiem

Możliwe, to twoja teoria 😛

38 minut temu, iXper napisał:

Czy na tym forum da się blokować innych userów? Jak tak to poproszę o rade i będę wdzięczny

Da się ignora zarzucić.

2 godziny temu, iXper napisał:

A co chcesz niby do skumania? Jestem brzydalem, bez jakiejkolwiek charyzmy, umiem zrobić parę podstawowych czynności i zaprzeć się, ale jestem strasznym leniem i ... z tego jest. U ładnych i fajnych lasek nie mam szans, gejów jest natomiast mniej i mają mniejszy wybór, poza tym uważam, że z moją psychą łatwiej byłoby mi jako homoś

Czyli uważasz, że jesteś zbyt mało atrakcyjny dla płci żeńskiej, A środowisko homo przyjmie Cię z otwartymi ramionami ?

4 godziny temu, Kobietka napisał:

Czyli uważasz, że jesteś zbyt mało atrakcyjny dla płci żeńskiej, A środowisko homo przyjmie Cię z otwartymi ramionami ?

no, wiesz... gejów jest mniej, więc muszą być mniej wybredni. Pozatym tu też chodzi o dogadywanie się

3 godziny temu, iXper napisał:

no, wiesz... gejów jest mniej, więc muszą być mniej wybredni. Pozatym tu też chodzi o dogadywanie się

To nie jest normalne.

A z takim podejściem, to zainteresuj się kozami może?