Delilah 17 Napisano Styczeń 26, 2021 27 minut temu, Pancia1921 napisał: W jakuzzi w hotelu.. najpierw rozmowa, relaksik a później sex... Finisz był taki że jeden brał mnie od tyłu a drugiemu robiłam loda... 3 orgazmy niemal w tym samym czasie Fatalnie to brzmi. Normalna kobieta, która zakłada temat z prawdziwym problemem dotyczącym związku, nie pisze takich rzeczy. Ale może Pjoter się nabierze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancia1921 2 Napisano Styczeń 26, 2021 3 minuty temu, Delilah napisał: Fatalnie to brzmi. Normalna kobieta, która zakłada temat z prawdziwym problemem dotyczącym związku, nie pisze takich rzeczy. Ale może Pjoter się nabierze. To było jak miałam 20 lat, teraz jestem po 30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancia1921 2 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, Laura_Eve napisał: Właśnie chciałam napisać, że dobrze, że przeczytałam tę trollowską wypocinę o trójkącie, bo już miałam popełnić post na temat braku seksu w związku. Ale ze niby co? Nie wierzycie w to czy o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancia1921 2 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, The _Anonim napisał: To jest troll. Co to troll? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek M 11 Napisano Luty 18, 2021 Dnia 26.01.2021 o 08:31, AgnMS napisał: Nie wie co traci Może stracić dużo, jak ten drugi lepiej zrobi jej i facet pójdzie w odstawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek M 11 Napisano Luty 18, 2021 Dnia 26.01.2021 o 10:30, Pancia1921 napisał: To było jak miałam 20 lat, teraz jestem po 30. Widocznie nie wyszalałaś się za młodu i teraz chcesz to nadrobić z partnerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chris40 0 Napisano Luty 18, 2021 Kocham te tematy Tyle jest opcji kup wibrator . No jak go chcesz mieć to co poradzić ...? Sobie.. musisz poradzić sama Kobiety nieraz wybierają inne obcje No nic tak jest to już jest raz kobiety nie chcą więc facet sam sobie radzi Chodzą ludzie do specjalisty nieraz nawet . No niestety tak bywa że są ludzie samotni Niestety tak bywa ze mną . Są kobiety co mają różne układy No i mężczyźni co mają różne układy nawet z mężczyzną szukają Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach