wadliwy 16 Napisano Styczeń 26, 2021 Nie potrafie udawać, wydaje mi się to męczące psychicznie, czy jestem wadliwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotna zołza 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed kim udawać? Wystarczy pokazać, powiedzieć jaki jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietka 42 Napisano Styczeń 26, 2021 Udawanie nie prowadzi do niczego dobrego. Nie jesteś "wadliwy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 16 godzin temu, wadliwy napisał: Nie potrafie udawać, wydaje mi się to męczące psychicznie, czy jestem wadliwy? Czasem trzeba udawac, mam np ochote dac komus w morde a musze sie usmiechac ...eh kazdy czasem udaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 26, 2021 Kiedyś się zdarzało a teraz mam to wszystko gdzieś. Jestem jaki jestem i inny nie będę. Najgorzej udawać kogoś kim się nie jest. Ludziom itak nie dogodzisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 26, 2021 16 godzin temu, Samotna zołza napisał: Przed kim udawać? Zapewne przed ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wadliwy 16 Napisano Styczeń 29, 2021 (edytowany) z obserwacji otoczenia zauważam wiele sztuczności naokoło Edytowano Styczeń 29, 2021 przez wadliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_she_ 33 Napisano Styczeń 29, 2021 Udając kogoś innego ludzie tworzą to czego nie mają, czego nie zdołali osiągnąć. Na dłuższą metę musi to być męczące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cierpka 39 Napisano Styczeń 29, 2021 Nie wiadomo co gorsze. Czy to, że się musi udawać kogoś innego czy po prostu chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach