TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Dwóch chłopaków sie we mnie podko...e, co zrobić? Jak wybrać tego najlepszego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Moze w jakieś zawody ich wpiszę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: najlepszego Jeśli wahasz się to żaden nie nadaje się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Opowiadaj No ale co mam opowiadać? Chlopaki stracili dla mnie głowę;) a sa kolegami wiec nie wiem jak oni tam miedzy sobą sobie poradzą z tą miłością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 38 minut temu, Niburdiama napisał: Ale jak się zachowują? Scharakteryzuj ich. To moze kogos sie wybierze. Ojj no oboje walczą o mnie, jeden i drugi tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Souledge 41 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Ojj no oboje walczą o mnie, jeden i drugi tak samo. Niech walczą. Kibicuj im. Transparenty, granaty hukowe, jak na stadionie.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Souledge 41 Napisano Styczeń 26, 2021 44 minuty temu, TwojaMuuza napisał: No ale co mam opowiadać? Chlopaki stracili dla mnie głowę;) a sa kolegami wiec nie wiem jak oni tam miedzy sobą sobie poradzą z tą miłością. Załatwią sprawę od ręki.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grammar Nazi 77 Napisano Styczeń 26, 2021 (edytowany) 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: oboje walczą o mnie Nie "oboje" tylko "obaj", tępa niedouczona amebo! Edytowano Styczeń 26, 2021 przez Grammar Nazi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 16 minut temu, Grammar Nazi napisał: Nie "oboje" tylko "obaj", tępa niedouczona amebo! Jestem finansistką;) to chyba wszystko tłumaczy ty amebo uczuciowa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Pomyslalsm tak przez chwilę i jest trochę więcej tych adoratorów jednak niż tylko dwóch;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Zorganizuj starym zwyczajem turniej rycerski Ten który przeżyje to ten jedyny Buahaha, dobry pomysł;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 3 godziny temu, Electra napisał: Jeśli wahasz się to żaden nie nadaje się. Jeśli nie czujesz, że facet jets bezkonkurencyjny, nie jest wyjątkowy tylko wahasz się to znaczy, że są pomyłką razy dwa. Warto zainteresować się facetem, przy którym inni będą pfffff. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 2 godziny temu, baskabarbara napisał: nie będziecie się z tym męczyć Powinna wybrać tego bez którego nie widzi starości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, Electra napisał: Powinna wybrać tego bez którego nie widzi starości. Chociaż nie namawiam do rąk romantycznego scenariusza, bo może być sama całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 26, 2021 Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 A gdzie pięciu sie bije to coo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 26, 2021 (edytowany) 9 minut temu, TwojaMuuza napisał: A gdzie pięciu sie bije to coo? Pozostaje zaliczyć wszystkich i wybrać najlepszego . Gdzie 5ciu się bije to tam już dwóch korzysta Edytowano Styczeń 26, 2021 przez lonelyman 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 13 minut temu, robięjaklubię napisał: Co na to mąż? O boszz, mąż nic nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 11 minut temu, Benniee napisał: Żadnego. Chyba tak zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: O boszz, mąż nic nie wie. Powiedz mężowi. Niech on wybierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 1 minutę temu, tamta dziewczyna napisał: Powiedz mężowi. Niech on wybierze. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, Mam małego fiuta napisał: Przecież ty masz 40 lat i jesteś brzydka Ojj 42 i nie taka zła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, Mam małego fiuta napisał: Przecież ty masz 40 lat i jesteś brzydka Nie ma brzydkich kobiet! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Co z tego, że Ty się im podobasz skoro sama do żadnego nie smolisz cholewy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Co z tego, że Ty się im podobasz skoro sama do żadnego nie smolisz cholewy. Ja nie mogę, mam męża;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 26, 2021 8 minut temu, tamta dziewczyna napisał: Powiedz mężowi. Niech on wybierze. Mąż w piwnicy zamknięty o chlebie i wodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 26, 2021 6 minut temu, tamta dziewczyna napisał: Nie ma brzydkich kobiet! Jest tylko za mało wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieTatuazy 34 Napisano Styczeń 26, 2021 popuśc szpary jednemu i drugiemu potem zdecydujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: to na chui o nich rozmyślasz? Alcio! Spokój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, lonelyman napisał: Mąż w piwnicy zamknięty o chlebie i wodzie. Zabawy w BDSM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach